Retiese Cadeaucheques

Wat?

De Retiese Cadeaucheques zijn het ideale geschenk voor elke gelegenheid. Heb je op het laatste nippertje nog een geschenk nodig of ken je de persoon minder goed en ontbreekt je de inspiratie? In dat geval zijn de Retiese Cadeaucheques dé ideale oplossing!

Deze bonnen ter waarde van 5,00 EUR zijn te koop aan het onthaal in het gemeentehuis, Dagbladhandel Peter (Turnhoutsebaan 21) en Voeding Hodonk (Hodonk 48).

Waar inruilen?

Met de Retiese Cadeaucheques kan je terecht bij de deelnemende handelaars in onze gemeente. Deze herken je aan de sticker van deelnemende handelaar. Een lijst van deze handelaars wordt meegeleverd in de bijhorende omslag. Je kan de lijst van geregistreerde, deelnemende handelaars hieronder raadplegen.

Waarde van de bonnen

Elke individuele bon heeft een waarde van 5,00 EUR. Je kan zelf de waarde van jouw geschenk bepalen door het gewenste bedrag in veelvouden van 5,00 EUR samen te stellen.

Geldigheid van de bonnen

De aangekochte bonnen blijven maximum 2 jaar na de aankoopdatum geldig. De vervaldatum staat duidelijk op de bonnen vermeld. Na de vervaldatum kunnen deze bonnen niet meer worden ingeruild.

Meer informatie: dienst Informatie, T 014 38 92 38, E informatie@retie.be.

Informatie voor deelnemende handelaars

Wie mag deelnemen?

Alle handelaars die gevestigd zijn in Retie, kunnen zich laten inschrijven als deelnemende handelaar. Je betaalt geen bijdrage, deelnemende handelaars kunnen gratis instappen.

Indien je als handelaar Retiese Cadeaucheques aanvaardt, krijg je een herkenbare sticker met 'Deelnemende handelaar' die je op je raam of toonbank kunt kleven, zodat mensen die in het bezit zijn van een Retiese Cadeaucheque jou gemakkelijk kunnen herkennen.

Waarom deelnemen?

Aangezien de Retiese Cadeaucheques het ideale geschenk vormen voor elke gelegenheid, zullen veel mensen deze bonnen in ontvangst krijgen en geraken deze cadeaucheques snel en gemakkelijk in omloop.

Bij de cheques wordt een actuele lijst meegeleverd waarop alle deelnemende handelaars vermeld worden. Deze lijst is ook raadpleegbaar via de website (zowel alfabetisch als per sector). Op deze manier kan de ontvanger van de cadeaucheque kennismaken met jouw handelszaak.