KidZzzKompas: vrijetijdsactiviteiten voor kinderen en jongeren tijdens de vakanties

Het KidZzzKompas is het gemeentelijke vrijetijdsprogramma voor kinderen en jongeren.

De dienst Vrije Tijd werkt elke vakantieperiode (met uitzondering van de zomervakantie) een leuk activiteitenprogramma uit. Deze activiteiten vind je terug onder de noemer van het KidZzzKompas.

In het KidZzzKompas vind je een uitgebreide menukaart met allerhande activiteiten. Dit kunnen daguitstappen zijn maar evenzeer activiteiten die enkele uren in beslag nemen. Zowel sportievelingen als creatievelingen vinden hun gading in het KidZzzKompas.

We brengen een gevarieerd programma, geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën. Omdat we elkaars aanbod willen versterken, werken we voor een aantal activiteiten ook samen met verenigingen. Is er soms teveel keuze? Het KidZzzKompas wijst je op weg doorheen het uitgebreide aanbod. Ga op ontdekking, snuister door het aanbod en pik jouw favoriete activiteiten er uit.

Inschrijven kan via i-School. Ondervind je problemen? Neem dan contact op met de medewerkers van de dienst Vrije Tijd (T 014 38 92 67, E vrijetijd@retie.be). Zij helpen je met plezier verder op weg.

Programma paasvakantie 2020 - geannuleerd