KidZzzKompas

De dienst Vrije Tijd werkt elke vakantieperiode (met uitzondering van de zomervakantie) een leuk activiteitenprogramma uit. Deze activiteiten vind je terug onder de noemer van het KidZzzKompas.

 

In het KidZzzKompas vind je een uitgebreide menukaart van allerhande activiteiten. Dit kunnen daguitstappen zijn maar je vindt er eveneens activiteiten die enkele uren in beslag nemen. We voorzien voor ieder wat wils: zowel sportievelingen als creatievelingen vinden er hun gading. Is er soms teveel keuze? Het KidZzzKompas wijst je op weg doorheen het uitgebreide aanbod. Ga op ontdekking, snuister door het aanbod en pik jouw favoriete activiteiten er uit!

NIEUW: inschrijven en betalen via i-School

Sinds de paasvakantie verlopen ook de inschrijvingen en betalingen voor de activiteiten van het KidZzzKompas via i-School.

1. Ben je al geregistreerd in i-School?

Prima! Jij kan beginnen snuisteren in de KidZzzKompasbrochure en er de leukste activiteiten uitkiezen.

Online betalen bij inschrijven

Let op: bij inschrijvingen via i-School moet je onmiddellijk online betalen, anders is je inschrijving niet definitief. Betalen kan door het scannen van de qr-code met je Bancontact-app ofwel met je bankkaart en kaartlezer.

Kan je niet online betalen? Schrijf dan rechtstreeks in bij de dienst Vrije Tijd. Je dient wel over een i-School account te beschikken!

2. Broer of zus in i-School maar jij nog niet?

Neem dan contact op met de dienst Vrije Tijd. Bezorg jouw gegevens (naam, adres, geboortedatum) en de medewerkers voegen je toe in het systeem.

3. Nog niet geregistreerd?

Maak dan een account aan via www.i-school.be/gemeenteretie/registreren.

 

Eerstvolgende activiteiten:

13 augustus 2019: Motorinstapdag