Zoek reuzenbadeenden van opvang.vlaanderen, maak selfie en win bad-pret-pakket

Gepubliceerd op vrijdag 1 juli 2022 8.44 u.
Tijdens de zomermaanden verstopt Huis van het Kind Baldemore 12 badeenden in Balen, Dessel, Mol en Retie. Met dit initiatief zetten ze het digitaal lokaal loket kinderopgvang opvang.vlaanderen in de kijker.

Spot je een eend? Maak dan een selfie en post deze op de Facebook- of Instagrampagina van Huis van het Kind Baldemore met de hashtags #eentjemeteeneendje en #huisvanhetkindbaldemore. Op het einde van de zomer trekken we een winnaar uit alle inzendingen. Ga dus snel op zoek en maak kans op een luxe bad-pret-pakket voor het hele gezin! Doe je mee?

De badeend is de mascotte van opvang.vlaanderen, een digitaal platform waar alle opvanginitiatieven van de regio gebundeld zijn. Toekomstige ouders maken een persoonlijk profiel aan waarmee ze hun aanvraag kunnen indienen en nadien ook verder kunnen opvolgen. Zo wordt de zoektocht naar kinderopvang voor hen heel wat eenvoudiger.

Fotowedstrijd zorgt voor extra naamsbekendheid

De fotowedstrijd moet het digitaal lokaal loket kinderopvang tijdens de zomermaanden extra in de kijker zetten. Door 12 reuzegrote badeenden te verspreiden op verschillende plaatsen in Balen, Dessel, Mol en Retie vragen we aandacht voor dit initiatief.

Aanvulling op bestaande aanbod

Huis van het Kind Baldemore heeft al sinds 3 jaar een lokaal loket kinderopvang. Het nieuwe platform opvang.vlaanderen betekent een verbetering van onze dienstverlening. Het lokaal loket kinderopvang blijft wel bereikbaar voor vragen op het nummer 0471 61 53 18 of loketkinderopvang@gemeentemol.be.

Opvangnoden in kaart

De digitale aanmeldingen via opvang.vlaanderen zorgen voor een duidelijk beeld van de opvangnoden bij jonge ouders. Dit geeft Huis van het Kind Baldemore handvaten om eventuele tekorten aan te kaarten en hiervoor via het Agentschap Opgroeien bijkomende subsidies aan te vragen.

Meer info: lokaal loket kinderopvang, 0471 61 53 18, loketkinderopvang@gemeentemol.be.