Zeker sporten: sportverzekering met tips en advies!

Je wilt sporten wanneer het jou past? Doen! Zeker Sporten ondersteunt je met een sportpakket op jouw maat.

Of je nu ’s morgens vroeg traint voor een marathon of samen met je collega’s elke donderdag een fietstocht maakt, Zeker Sporten staat je bij met deskundig sportadvies, fitte tips en een bijhorende sportverzekering. Sporten is gezond en dat willen we zo houden.

Steeds meer burgers sporten en bewegen wanneer en waar het hen best past: een uurtje joggen wanneer de kinderen sporten, tijdens de middagpauze enkele baantjes trekken in het zwembad, met het gezin of vrienden regelmatig mountainbiken of fietsen in de omgeving. Maar wat als deze sporters een blessure oplopen? Dan is een goede sportverzekering zeker aangewezen.

De sportactiviteiten die door de gemeente, de sportdienst of de sportraad worden georganiseerd, zijn verzekerd via de ISB-verzekering. ISB is het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid. De verzekering 'Zeker Sporten' geldt voor het individueel beoefenen van de gezondheidssporten: wandelen, lopen, fietsen, zwemmen, skeeleren, yoga en fitness. Geïnteresseerde burgers kunnen online intekenen op een solopakket of een gezinspakket en zijn onmiddellijk verzekerd. Voor een solopakket betalen de inwoners van Retie slechts 20 euro per jaar, voor een gezinspakket 35 euro. 

Je vindt alle informatie op de website van Zeker Sporten.