Zeker sporten: sportverzekering met tips en advies!

Je wilt sporten wanneer het jou past? Doen! Zeker Sporten ondersteunt je met een sportpakket op jouw maat.

Of je nu ’s morgens vroeg traint voor een marathon of samen met je collega’s elke donderdag een fietstocht maakt, Zeker Sporten staat je bij met deskundig sportadvies, fitte tips en een bijhorende sportverzekering. Sporten is gezond en dat willen we zo houden.

Steeds meer burgers sporten en bewegen wanneer en waar het hen best past: een uurtje joggen wanneer de kinderen sporten, tijdens de middagpauze enkele baantjes trekken in het zwembad, met het gezin of vrienden regelmatig mountainbiken of fietsen in de omgeving. Maar wat als deze sporters een blessure oplopen? Dan is een goede sportverzekering zeker aangewezen.

De sportactiviteiten die door de gemeente, de sportdienst of de sportraad worden georganiseerd, zijn verzekerd via het Netwerk Lokaal Sportbeleid. Dit is een ledenvereniging en kenniscentrum voor een kwaliteitsvol lokaal en regionaal sport- en recreatiebeleid.

De verzekering 'Zeker Sporten' geldt voor het individueel beoefenen van de gezondheidssporten: wandelen, lopen, fietsen, zwemmen, skeeleren, yoga en fitness. Geïnteresseerde burgers kunnen online intekenen voor een solopakket of gezinspakket.

Alle informatie is terug te vinden op de website van Sporta.