Wie is jouw favoriete Korte Keten Kop?

Gepubliceerd op maandag 19 april 2021 15.39 u.
Vijf korteketenproducenten strijden in aanloop naar de Week van de Korte Keten 2021 voor jouw stem! Iedereen met een hart voor lokale producten kan op één van de 5 laureaten stemmen.

Jan Valckx van De Lommerte in Laakdal, Bart Verstraete van VremdVeld in Boechout, Mitch Verhaegen van EiGeel – Eieren uit Geel, Bart Vanbroekhoven van Kemp vzw uit Geel en Linda Van Dessel van Recht van ’t Veld uit Duffel schopten het met hun enthousiasme, professionaliteit en persoonlijkheid tot laureaat van de wedstrijd Korte Keten Kop 2021. 

Wie van deze 5 op zaterdag 15 mei de winnaar van de Korte Keten Kop wordt, ligt in jouw handen. Iedereen kan online stemmen via www.weekvandekorteketen.be en dat vóór 7 mei.

Week van de Korte Keten start op 15 mei

De vierde editie van de campagneweek focust op het meer bekendmaken van winkelen bij de boer en het promoten van de korteketenproducenten.

De campagne promoot de veelzijdige reguliere korteketenverkoop door hoevewinkels, (boeren)markten, zelfpluk, automaten, groenteabonnementen, voedselteams, afhaalpunten, CSA-boerderijen, webwinkels met verse producten, coöperaties en buurderijen extra te promoten van 15 tot en met 23 mei 2021.

Ook activiteiten die coronaproof georganiseerd kunnen worden zoals online kookworkshops vind je op www.weekvandekorteketen.be

Korteketenproducenten provincie Antwerpen

Een overzicht van producenten van korteketenproducten in onze provincie vind je op https://www.rechtvanbijdeboer.be/provincie-antwerpen.