Wat heb jij nodig bij de opvoeding van je kind? Laat het ons weten!

Gepubliceerd op vrijdag 4 januari 2019 9.59 u.
Welke grote en kleine vragen over je grote of kleine kinderen houden jou bezig? Laat weten wat jij nodig hebt en help ons zo om van Huis van het Kind regio Mol een huis te maken op maat van ouders, grootouders, hulpverleners ...

We vragen aan jou als mama, papa, grootouder, opvoeder, hulpverlener, leerkracht om ons te helpen. Laat weten wat jij verwacht van een Huis van het Kind binnen onze regio. Geef ons drie zaken waarmee jij geholpen wil worden in een Huis van het Kind via E sociale.dienst@retie.be.

Huis van het kind regio Mol

Het Huis van het Kind regio Mol (Balen-Mol-Dessel-Retie) is al enkele jaren dé online plaats voor iedereen met kleine en grote vragen over kleine en grote kinderen. Onze webstek is www.huisvanhetkindregiomol.be. Naar de toekomst toe dromen we van een echt Huis. Een fysiek huis waar je kan binnenstappen met je vragen, bezorgdheden, ideeën … waar je mensen ontmoet en deelneemt aan activiteiten. Het moet een Huis zijn op jouw maat. En net daarom hebben we jou nodig!

Meer info: Huis van het kind regio Mol, T 014 33 15 81, E dagmar.gooris@gemeentemol.be, W www.huisvanhetkindregiomol.be.