Warme William Wandeling van 1 juli tot 31 augustus in Retie

Gepubliceerd op woensdag 1 juli 2020 8.42 u.
Ken jij Warme William al? Warme William neemt je van 1 juli tot 31 augustus mee op een mooie wandeling (vertrek aan het gemeentehuis, afstand: ca. 4 km). Onderweg geeft hij je heel wat opdrachten en tips om goed te leren luisteren. Daarna ontdek je zijn geheime boodschap!
Warme William is een grote blauwe beer die iedereen uitnodigt om te vertellen wat er scheelt en die graag een luisterend oor biedt.
 
Iedereen zit wel eens wat minder goed in zijn vel. Dan is het fijn als er een Warme William voor je klaarstaat. Een Warme William is iemand die oprecht aandacht heeft voor die ander. Iedereen kan er dus één zijn.
 
Warme William neemt je vanaf 1 juli tot 31 augustus mee op een mooie wandeling die start aan het gemeentehuis. Onderweg geeft hij je heel wat opdrachten en tips om goed te leren luisteren. Na elke opdracht krijg je een letter. Vul deze in op het antwoordformulier en ontdek de geheime boodschap van Warme William.
 
Er zijn drie mogelijkheden om de geheime boodschap te noteren:
  • Je drukt onderstaand antwoordformulier af.
  • Je vraagt het formulier aan het onthaal van het gemeentehuis.
  • Je noteert de letters die je tegenkomt in de omgekeerde volgorde op een blaadje. De eerste letter die je tegenkomt, is de laatste letter van de geheime boodschap. 

Stop na afloop de geheime boodschap met vermelding van je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer in de brievenbus van het gemeentehuis en maak kans op een mooie prijs.

Hiervoor krijg je de hele zomer de tijd. Veel succes!

Warme William wijst jou de weg. Deze wandeling is dezelfde route als die van de Dorpswandeling. De afstand bedraagt ongeveer 4 km.