Vrijwilligersproject ‘Taalbuddy’s’ brengt gemeenschappen in Retie samen om Nederlands te oefenen

Gepubliceerd op maandag 15 mei 2023 14.25 u.
Het project Taalbuddy's, een initiatief dat vrijwilligers en anderstaligen in Retie bij elkaar brengt om de Nederlandse taal te oefenen, gaat van start. Ben jij op zoek naar een unieke kans om Nederlands te oefenen terwijl je samen met anderen leuke activiteiten onderneemt?

Dan is Taalbuddy's iets voor jou!

Is Nederlands niet je moedertaal? Wil je graag Nederlands oefenen terwijl je samen leuke activiteiten doet? Dan ben jij precies degene die we zoeken! Taalbuddy's biedt jou de mogelijkheid om je Nederlandse taalvaardigheid te verbeteren in een informele en gezellige omgeving.

Ben jij geïnteresseerd in andere culturen? Spreek je vloeiend Nederlands en ben je een vlotte babbelaar? Wil jij graag een anderstalige beter leren kennen en er Nederlands mee praten? En heb je ongeveer twee keer per maand tijd voor een babbeltje? Dan ben jij degene die we zoeken!

Het project Taalbuddy's nodigt jou uit om deel te nemen aan het info- en ontmoetingsmoment op 30 mei om 19.00 u. in GC Den Dries. Tijdens deze bijeenkomst krijg je meer informatie over het project en maak je kennis met potentiële taalbuddy's en anderstalige kandidaten. Samen kunnen we een sterke gemeenschap opbouwen en de integratie bevorderen.

Interesse? Kom dan zeker op 30 mei om 19.00 u. naar het info- en ontmoetingsmoment in GC Den Dries voor vrijwilligers en anderstalige kandidaten.

 

Meer info bij: Bibliotheek Retie of Sociale Dienst Retie