Vlaanderenleestdag op dinsdag 23 april

Gepubliceerd op dinsdag 19 maart 2024 14.19 u.
Tijdens Vlaanderenleestdag op dinsdag 23 april maken we het in de bib nog gezelliger met een extra editie van Zjatteke Bib! Kies je favoriete leesvoer, zet je neer en geniet van een gratis tasje koffie en een stukje cake!
Op dinsdag 23 april 2024, niet toevallig Wereldboekendag, vindt de tweede editie van Vlaanderenleestdag plaats. Op die dag roepen we iedereen op om te lezen. Tijdens de lunchpauze, op weg naar het werk of op school, lezen kan je overal en altijd!

Zjatteke bib op dinsdag 23 april

Lezen kan je altijd en overal, en natuurlijk is ook de bib zelf een gezellige leesplek. Daarom organiseren we op dinsdag 23 april een extra Zjatteke bib tijdens de Vlaanderenleestdag. Zet je neer in de leeszaal, in een leeshoekje of in de comfortabele sofa en geniet van een gratis tasje koffie, thee, water uit én cakeje! Je bent welkom tijdens de openingsuren van de bib van 15.30 u. tot 20.00 u.

Lees. Altijd. Overal.

Want élke plek kan een leesplek zijn. Onderweg, op school, op het werk,… Lees mee, lees samen of laat je voorlezen op 23 april. Waar lees jij het liefst? In je knusse zetel, in je bed, buiten in het zonnetje of lees je eigenlijk het allerliefst verhalen voor? Neem een foto van je favoriete leesmoment of leesplek, gebruik de #Vlaanderenleestdag en #Stuifzandleest en deel het met ons!

Ontdek alle leesplekken en activiteiten op www.vlaanderenleestdag.be 

Boekenverkoop op zondag 28 april

Meer leesvoer nodig? Tijdens de boekenverkoop op zondag 28 april in GC Den Dries kan je snuisteren tussen afgevoerde boeken, jeugdboeken én tijdschriften. Vanaf 9.30 u. tot 12.30 u. ben je welkom in de kleine zaal van GC Den Dries.