Verenigingenplatform: donderdag 25 april

Gepubliceerd op donderdag 21 maart 2024 9 u.
Op donderdag 25 april trakteren we onze lokale verenigingen op relevante beleidsinfo, gaan we nadenken over het verenigingenplatform van de toekomst en kan er achteraf naar goede gewoonte gezellig nagepraat worden met de andere lokale verenigingen.

Beleidsinfo - Vorming - Netwerkdrink

Tijdens het verenigingenplatform geven we alle recente gemeentelijke weetjes en beleidsinfo mee die nuttig kunnen zijn voor jouw vereniging. Dan volgt er een vormingsmoment waarbij we dit keer het verenigingenplatform van de toekomst zullen bespreken. Afsluiten doen we wederom met een gezellige netwerkdrink waarbij je ervaringen, tips en contacten kunt uitwisselen met de andere lokale verenigingen. Schrijf je dus nu in! Kom gerust met meerdere personen van je vereniging langs, iedereen is welkom!

Verenigingenplatform van de toekomst

Verenigingen zijn van onschatbare waarde voor onze gemeenschap en het Verenigingenplatform wil daarom een schakel zijn tussen de verenigingen en het lokale bestuur. Tijdens deze oefening zullen we samen brainstormen over de toekomst van ons verenigingenplatform, gericht op de komende legislatuur. Het doel? Onze successen vieren, onze uitdagingen aanpakken en onze visie verbreden, alles met het oog op het versterken van onze lokale verenigingen. We luisteren graag naar jullie behoeften en ideeën, want jullie input is cruciaal voor het vormgeven van een platform dat écht aansluit bij wat de lokale verenigingen nodig hebben.

Dus, laat jullie stem horen en sluit je aan bij deze boeiende bijeenkomst op donderdag 25 april.

Praktisch:

Het verenigingenplatform vindt plaats op donderdag 25 april 2024, 19.30 u. in GC Den Dries.

Inschrijven: https://www.retie.be/verenigingenplatform-april2024-inschrijven

Deelname is gratis.

Iedereen die deel uitmaakt van de vereniging mag deelnemen aan het verenigingenplatform. Alle geïnteresseerde leden uit de vereniging zijn dus welkom!