De Bio-hoeve: Partner FairTradeGemeente

De Bio-hoeve is een kleinschalig biologisch tuinbouwbedrijf gelegen in Voortkapel, Westerlo. Marc en Lea telen al sinds '95 met passie groenten zonder gebruik te maken van chemische bemesting en synthetische ziekte- of onkruidbestrijders. Een groot deel van deze groenten gaan naar de consument via groentemanden.

In de gemeente Retie is er ook een afhaalpunt waar je terecht kan voor jouw portie biologische groenten en/of fruit. Een groente- of fruitpakket bevat verse, gevarieerde seizoensgewassen van gecontroleerde biologische teelt. Ze komen rechtstreeks van het veld aan een voordelige prijs! Iedere keer weer gezond, lekker en een eerlijk inkomen voor de producent.

De pakketten zijn standaardformaten. U heeft er voor 1 persoon, 2 personen of 4 personen, zowel groenten als fruit. Ieder pakket bevat 6-7 verschillende soorten groenten. Fruitpakketten bevatten een mengeling basisfruit, aangevuld met seizoensfruit.

Contact

Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen, kan je steeds contact opnemen met De Bio-hoeve of het plaatselijke afhaalpunt.

De Bio-hoeve

Marc & Lea

T 014 26 59 65

E debio-hoeve@hotmail.com

W debio-hoeve.jouwweb.be 

 

Afhaalpunt Retie

Mai Swaans

T 014 37 05 68

Hodonk 73, Retie