Vakantiejobs bij het gemeentebestuur

Wil jij graag als jobstudent of animator aan de slag bij het gemeentebestuur? Neem dan eens een kijkje tussen onze vakantiejobs en wie weet zien we jou deze zomer! We zijn op zoek naar arbeiders, administratief bediende en animatoren en hoofdmonitoren.

Het gemeentebestuur zoekt voor de zomervakantie jobstudenten en monitoren voor volgende functies:

 • Arbeiders in de Groendienst/Technische Dienst van 5 tot en met 30 juli of van 2 tot en met 27 augustus 2021;
 • Onthaalbediende
  • halftijds van 1 t.e.m. 16 juli
  • en/of voltijds van 19 tot en met 30 juli 2021
 • Animatoren en hoofdmonitoren voor de speelpleinwerking Kei-Tof in juli en augustus 2021.

Administratief bediende en arbeider Groendienst/Technische Dienst

Profiel

 • Je komt in aanmerking voor een studentencontract;
 • Je bent ten minste 16 jaar oud bij indiensttreding;
 • Je bent voor de volledige periode beschikbaar en je beantwoordt aan het functieprofiel;
 • Als onthaalbediende kan je werken met de courante computertoepassingen en heb je kennis van kantooradministratie en onthaal.

Studenten mogen gespreid over het jaar 475 uren werken onder een gunstige RSZ-regeling. Dit pakket van 475 uren wordt het ‘studentencontingent’ genoemd.
Het nog resterend studentencontingent kan ieder ogenblik online geraadpleegd worden. Meer info via W www.studentatwork.be.

Animatoren en hoofdmonitoren voor de speelpleinwerking Kei-Tof in juli en augustus

De gemeente organiseert tijdens de maanden juli en augustus speelpleinwerking Kei-Tof. Hiervoor gaan we elk jaar op zoek naar een enthousiaste en creatieve animatorenploeg.

Animator: maximum 5 blokken, minimum 2 (aaneengesloten) blokken

Solliciteer je als animator voor de speelpleinwerking, dan kan je je voorkeursweken opgeven zoals hieronder aangegeven. Je wordt voor maximum 5 en minimum 2 van onderstaande blokken aangesteld:

1 t.e.m. 9 juli - 12 t.e.m. 16 juli - 19 t.e.m. 23 juli (21/7 gesloten) - 26 t.e.m. 30 juli - 2 t.e.m. 6 augustus - 9 t.e.m. 13 augustus - 16 t.e.m. 20 augustus - 23 t.e.m. 31 augustus

Hoofdmonitor: 1 maand

Als hoofdmonitor ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de speelpleinwerking en zorg je voor de algemene coördinatie van het team animatoren. Je wordt in eerste instantie dus niet bij een groep kinderen geplaatst, maar je kan er af en toe wel ingeschakeld worden om drukte op te vangen.
Je rapporteert aan de dienst Vrije Tijd.
Als hoofdmonitor ben je bij voorkeur een volledige maand beschikbaar:

JULI
1 t.e.m. 9 juli - 12 t.e.m. 16 juli - 19 t.e.m. 23 juli (21/7 gesloten) - 26 t.e.m. 30 juli

AUGUSTUS
2 t.e.m. 6 augustus - 9 t.e.m. 13 augustus - 16 t.e.m. 20 augustus - 23 t.e.m. 31 augustus

Per kalenderjaar mag je in totaal maximum 25 bezoldigde dagen als monitor presteren bij een of meerdere werkgevers.

Profiel

 • Je krijgt een monitorencontract (weekcontracten van 38 u.).
 • Je bent ten minste 16 jaar oud op de dag van de indiensttreding en in het bezit van een attest jeugdwerk, erkend door de Vlaamse overheid of een attest initiator.
  of
 • Je bent ten minste 18 jaar oud op de dag van de indiensttreding en hebt minstens 1 jaar ervaring als leid(st)er in een jeugdbeweging.
  of
 • Je bent houder van een diploma van studies met pedagogische vorming of hebt ten minste 1 jaar met vrucht zulke studies voltooid (bv. lerarenopleiding, kinderverzorging, opvoeder …);
 • Je beantwoordt aan het functieprofiel.

Als je wordt aangesteld als animator of hoofdmonitor ben je tevens bereid om een voorbereidings- en/of evaluatievergadering bij te wonen.

Wil je solliciteren voor een van deze vakantiejobs?

Vul dan het sollicitatieformulier in dat je kan afhalen aan het onthaal in het gemeentehuis of hieronder kan downloaden. Voor meer informatie kan je terecht op de Personeelsdienst, T 014 38 92 53, E personeelsdienst@retie.be.

Je sollicitatie moet ingediend worden uiterlijk op 21 maart 2021. De ingeschreven en in aanmerking komende kandidaten worden later uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Stage bij Kei-Tof

Volg jij een animatorcursus of ben je dit van plan? Super! Dat kunnen we alleen maar aanmoedigen. Wist je dat de speelpleinwerking Kei-Tof een erkende stageplaats is? De animatoren zien je graag komen. Mocht je interesse hebben om stage te lopen op het speelplein, geef dan een seintje aan de dienst Vrije Tijd. Een overzicht van erkende verenigingen die een kadervormingscursus aanbieden, is terug te vinden op www.mijnkadervorming.be