Vacature Pidpa: Projectingenieur

Gepubliceerd op donderdag 16 mei 2019 14.19 u.
Grobbendonk. Coördinatie en opvolging van de leidingwerken (drinkwater, riolering …) en alle bijhorende aspecten.

Dit zijn je belangrijkste taken:

  • Begeleiding en coördinerend werken naar het toezichtpersoneel in de uitvoering van hun werkzaamheden. Opmaak en coördinatie van planningen. Taken toezichtpersoneel kunnen overnemen. Efficiëntieverbeteringen initiëren en implementeren.
  • Toezicht en coördinatie van specifieke projecten uitgevoerd door aannemers en/of eigen personeel (bvb. leidingwerken, rioleringswerken, e.a.). Contacten met betrokken aannemers.
  • Contacten met openbare besturen, nutsmaatschappijen, aannemers en klanten in alle fasen van de werkzaamheden. Bijwonen en actieve deelname aan coördinatievergaderingen en werfvergaderingen. Maken en nakomen van de nodige afspraken. Behandeling van klachten i.v.m. uitvoering van de werkzaamheden in al zijn aspecten, zowel mondeling als schriftelijk. Overleg met andere diensten binnen Pidpa.
  • Administratieve opvolging van uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden en/of eigen personeel: ontwerpnota’s en dossiergegevens opmaken en gegevens van aannemers nakijken. Opvolging materiaalverwerking. Organisatie en moderatie van vergaderingen met personeel.
  • Namens Pidpa bijwonen van technische vergaderingen met de verschillende gemeentebesturen, andere nutsmaatschappijen, het provinciebestuur en Vlaamse Gemeenschap.
  • Technische opleidingen geven aan eigen personeel.
  • Meewerken met andere nutsbedrijven aan technische onderzoeken met betrekking tot de nutsector, in functie van Minder Hinder voor de bewoner en gemeentebestuur.

Je rapporteert aan de dienstverantwoordelijke leidingen.

Meer info

Meer informatie over profiel, jobinhoud, voorwaarden en aanbod vind je terug op de website van Pidpa. Daar vind je ook het sollicitatieformulier.

Solliciteer uiterlijk 10 juni.
 
www.pidpa.be, E hr@pidpa.be
T 03 216 89 06 
Contactpersoon: Veerle Olbrechts