Vacature Pidpa: Edutrainer Hidrodoe (interim)

Gepubliceerd op dinsdag 5 april 2022 14.06 u.
Zorg jij graag voor onvergetelijke belevenissen voor anderen? Wil jij lid worden van een team dat elke dag zorgt voor mooie herinneringen en plezier? Dan zoeken wij jou om het Team Hidrodoe te komen versterken.

Hidrodoe is een interactief belevingscentrum over water in Herentals. Het is een project van watermaatschappij Pidpa. In Hidrodoe wordt water op een speelse en interactieve wijze tot bij het brede publiek gebracht, zowel scholen als families. Onze missie bestaat eruit onze bezoekers te overtuigen om zorgzaam om te springen met water en hun aan te sporen om kraanwater te drinken.

Je komt terecht in een team dat er elke dag voor zorgt dat onze bezoekers de beste uitstap ooit beleven. Plaats waar jij het beste van jezelf zal geven: Haanheuvel 7 te Herentals. 

Meer info over het waterdoecentrum op: hidrodoe.be.

Jij bent het uithangbord van Hidrodoe! Je geeft groepen en families een hartelijk welkom en bezorgt hen een onvergetelijke belevenis. Bovendien zorg je ervoor dat de bezoekers een educatieve meerwaarde krijgen tijdens hun bezoek. Je brengt educatieve shows of workshops, je checkt of de verschillende opstellingen goed functioneren,... Je houdt de tentoonstelling op orde en netjes. Af en toe hou je ons watercafé open.

Wie zoeken wij?

Je bent in het bezit van minimum een diploma hoger secundair onderwijs en je hebt grote interesse voor water, wetenschap en technologie. Een opleiding EHBO is mooi meegenomen.

Jouw gastvrijheid en klantgerichtheid vinden we heel belangrijk. Je kan groepen begeleiden, begeesteren en toespreken op een geanimeerde en educatieve manier. Je houdt van werken met kinderen. Dankzij jouw enthousiaste en persoonlijke aanpak, zorg je voor mooie herinneringen en veel plezier bij onze bezoekers. Je doet er alles aan om onze bezoekers tevreden te stellen. Niet alleen omdat dat je job is, je helpt ook gewoon graag mensen. 
Iedere dag ziet er weer anders uit. Daarom vraagt deze job van je om flexibel te zijn. 
Bij Pidpa is iedereen altijd welkom. Wel vragen we geen opvallende politieke, filosofische of religieuze tekens te dragen tijdens de uitvoering van je functie. 

Ons aanbod

Tewerkstelling via interim-overeenkomst (weekcontracten) opstart zo snel mogelijk t/m 31 augustus 2022. Je werkt tijdens de openingsdagen van Hidrodoe op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en een aantal zondagen. In de maanden juli en augustus is Hidrodoe 7/7 open. Je werkt dan 5 dagen/week, vooraf ingepland van maandag t/m zondag. In juli en augustus heb je op woensdag en zaterdag een coördinerende verantwoordelijkheid. 
Afhankelijk van je relevante ervaring situeert je bruto uurloon zich tussen €14,26 en €18,84, aangevuld met maaltijdcheques van €8 per gewerkte dag. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid tot terugbetaling van openbaar vervoer en een fietsvergoeding. Een grondige opleiding en begeleiding worden voorzien, zodat je snel aan de slag kan.

Onze aanpak

Na een eerste cv-screening, licht jij In een online sollicitatiegesprek je ervaring en motivatie verder toe. Wij gaan in dit gesprek dieper in op je competenties en attitude en geven je meer info over de werkomgeving en de vacature zelf.

Bezorg ons zo snel mogelijk via het onlineformulier je cv met motivatiebrief. Heb je nog een vraag? Stuur een mailtje naar interim@pidpa.be