Uitnodiging Omdenken voorjaarsborrel landbouwers

Gepubliceerd op dinsdag 17 januari 2023 11.18 u.
Hoe kijk jij naar samenwerking met collega’s om klimaatrobuuster te ondernemen via het sluiten van kringlopen? Wellicht vraagt een nieuwe vorm van samenwerken ook een andere kijk op jouw bedrijfsvoering.

Kom naar onze Omdenken voorjaarsborrel, maak kennis met enkele experten en ontdek hoe je een gratis klimaat– en waterscan kan aanvragen.

Het is meteen de gelegenheid om te vernemen dat uw gemeente in het project ‘Omdenken - kringlopen sluiten door samenwerking’ stapt omdat dit project ons wil ondersteunen in het zoeken naar nieuwe kansen voor klimaatrobuustere bedrijfsmodellen. En dat het project ons de kans biedt om vanuit een aantal praktijkcases rond bodem, water en (poly-)teelten die nieuwe kijk op de huidige bedrijfsvoering te bewerkstellingen.

De voorjaarsborrel is gratis en exclusief voor alle landbouwers uit de gemeenten Arendonk, Balen, Mol, Oud-Turnhout, Ravels en Retie. Met een hapje en een drankje maken we er een interessante avond van in aanwezigheid van de schepenen en uw collega’s landbouwers.

PRAKTISCH

Om afstanden klein en reistijden beperkt te houden opteren we ervoor om telkens per 2 gemeenten te werken. Maar elke voorjaarsborrel staan open voor alle landbouwers.

Ravels-Arendonk

donderdag 2 februari om 13.30u

Gemeentezaal, Eelstraat 4 in Ravels-Eel

Mol-Balen

donderdag 2 februari om 20u

PC Rosselaar, Roggestraat 12 in Balen

Retie-Oud-Turnhout

dinsdag 7 februari om 20u

GC Den Dries, Kerkhofstraat 37 in Retie

 

Inschrijven is gewenst omwille van de praktische organisatie en kan via deze link .

Je kunt niet aanwezig zijn maar blijft graag op de hoogte? Schrijf toch in en kruis het voorziene vakje aan.

 

Info en contact: Greet Aernouts

014 25 97 63 - greet.aernouts@rurant.be