Uitbreiding dienstverlening vanaf 25 maart ‘24

Gepubliceerd op maandag 25 maart 2024 8.44 u.
Vanaf 25 maart breiden we de gemeentelijke dienstverlening uit. Zo is het voortaan mogelijk om online een afspraak te maken voor de Sociale Dienst en zijn er ruimere openingstijden voor het Onthaal.

Maak online je afspraak bij de Sociale Dienst

Een afspraak maken bij de Sociale Dienst? Dat kan vanaf nu ook online. Surf hiervoor naar www.retie.be/afspraak-maken en plan je afspraak in voor een eerste aanmelding of vervolggesprek. Uiteraard kan je ook nog steeds via de telefoon, e-mail of aan het onthaal een afspraak maken.

Uitbreiding openingsuren Onthaal gemeentehuis

Aan het onthaal in het gemeentehuis ben je steeds welkom zonder afspraak op:

  • maandag, woensdag, donderdag van 08.30 u. tot 12.00 u. en van 13.30 u. tot 16.00 u.
  • dinsdag van 08.30 u. tot 12.00 u. en van 13.30 u. tot 16.00 u. en van 17.30 u. tot 19.30 u.
  • vrijdag van 08.30 u. tot 12.00 u.

Je kan er terecht voor de aankoop van vuilzakken, cadeaucheques, fiets- en wandelkaarten of het afhalen van aangevraagde documenten. De onthaalmedewerkers plannen ook graag ter plekke een afspraak voor je in bij een van de diensten.

De andere diensten ontvangen je graag na afspraak. Op die manier vermijden we lange wachttijden aan de loketten en hebben we voldoende tijd voor jouw vragen. Het online afsprakensysteem zal op korte termijn ook uitgebreid worden naar de andere diensten.
Of misschien is het wel mogelijk om alles van thuis uit af te ronden? Neem hiervoor zeker eens een kijkje in het digitaal loket op www.retie.be/eloket.