Gratis inforeeksen 'Starten met een eigen zaak na je 50e'

Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2019 9.23 u.
Steeds meer mensen kiezen voor het ondernemerschap tijdens de laatste 10 à 15 jaar van hun carrière. Integraal VZW (de 50+ ondernemerswerking van UNIZO en Liantis) organiseert een praktische opleidingsreeks over het starten met een zaak na je vijftigste.

Eindelijk die droom waarmaken en een eigen zaak starten na je 50e? Steeds meer mensen kiezen voor het ondernemerschap tijdens de laatste 10 à 15 jaar van hun carrière.

Maar bij het opstarten van een zaak op oudere leeftijd komt er wel wat om de hoek kijken! Daarom organiseert Integraal VZW (de 50+ ondernemerswerking van UNIZO en Liantis) een praktische opleidingsreeks over het starten met een eigen zaak na je vijftigste.

Tijdens de vierdelige namiddagcyclus krijg je uitgebreid informatie over de startmodaliteiten, over je nieuwe zelfstandigenstatuut en de gevolgen op je pensioen en sociaal statuut, over de bijdragenregeling in hoofd- en bijberoep, over je (aanvullende) sociale bescherming, over verdere begeleidings- en ondersteuningsmogelijkheden, over subsidies & premies zoals de 'Transitiepremie 45+', 'Springplank' …, kredieten & startersleningen en over het versterken van je ondernemersvaardigheden.

Vijftigplussers die dromen van een nieuwe carrière als zelfstandige ondernemer, kunnen deelnemen op 2 plaatsen in Vlaanderen (Berchem -Syntra Campus Antwerpen of Roeselare - Liantis kantoor). De informatiereeks gaat eind november 2019 van start.

Deelname is kosteloos, vooraf inschrijven is wel verplicht.

Wens je meer informatie of in te schrijven, mail dan jouw naam en adresgegevens naar E marc.gommers@integraalvzw.be, bel naar T 02 21 22 221 of schrijf je in via W www.ondernemen50plus.com (rubriek ‘Ons Aanbod – Start 50+’).

Hieronder kan je alvast het programma downloaden van Berchem en Roeselare.