Sportief Retie in de kijker: 5 juni 2020

Het gemeentebestuur huldigt ook dit jaar de verdienstelijke sporters en sportvrijwilligers onder het motto ‘Sportief Retie in de kijker. Deze feestelijke avond vindt plaats op vrijdag 5 juni 2020 vanaf 19.30 u. in GC Den Dries.

Sportclubs en/of individuelen woonachtig in Retie kunnen hun kampioenen van het seizoen 2019-2020 voordragen.

Bovendien worden alle begeleiders, trainers en jeugdcoördinatoren die in 2019 en 2020 een sporttechnisch diploma behaalden, in de kijker gezet en bedankt met een leuke attentie.

Ook kan elke club één kandidaat vrijwilliger aanduiden die het verdient om extra in de bloemetjes gezet te worden. Heb je iemand die zich al jarenlang onbaatzuchtig inzet voor de club als afgevaardigde, terreinverzorger, tapper, schatbewaarder … aarzel dan niet om hem of haar voor te dragen!

We willen opnieuw een fotoreeks projecteren van de Retiese sportclubs.

Hiervoor vragen wij alvast jouw medewerking: stuur ons digitaal een aantal foto’s van de voorgedragen kandidaten en (recente) foto’s die de werking van je vereniging benadrukken. Mogen wij de foto’s uiterlijk 10 mei verwachten zodat we ruim de tijd hebben hiervan een boeiende collage te maken? Je kan deze foto’s verzenden naar het mailadres, E hans.cools@retie.be of binnenbrengen bij de dienst Vrije Tijd.

Hieronder kan je het formulier downloaden om jouw sportkampioenen te nomineren.