Sportief Retie in de kijker: 7 juni 2019

Het gemeentebestuur en de sportraad zetten jaarlijks de verdienstelijke sporters en sportvrijwilligers in de kijker onder het motto ‘Sportief Retie in de kijker. Deze feestelijke avond vindt plaats op vrijdag 7 juni '19 in GC Den Dries.

Sportclubs kunnen hun kampioenen van het voorbije seizoen voordragen.

Daarnaast worden de bekerwinnaars van de sportraad, alle begeleiders, trainers en jeugdcoördinatoren die een sporttechnisch diploma behaalden, in de kijker te gezet.

Elke club kan bovendien een kandidaat vrijwilliger aanduiden die het verdient om extra in de bloemetjes gezet te worden. Heb je iemand die zich al jarenlang onbaatzuchtig inzet voor de club als afgevaardigde, terreinverzorger, tapper, schatbewaarder … aarzel dan niet om hem of haar voor te dragen!

Deze avond is ook een mooie gelegenheid om je sportclub in de schijnwerpers te zetten. Er wordt een fotoreeks geprojecteerd. Hiervoor kan je digitaal je foto's bezorgen aan de Sportdienst via E hans.cools@retie.be of binnenbrengen in het gemeentehuis. Stuur een aantal foto's van de voorgedragen kandidaten en recente foto's die de werking van je vereniging laten zien. We ontvangen je foto's graag ten laatste op 10 mei 2019.