Schakel Retie zoekt vrijwillige chauffeurs voor vrijdagnamiddag

Gepubliceerd op dinsdag 17 mei 2022 9.02 u.
Chauffeur gezocht! Schakel Retie is een leuke groep vrijwilligers met een groot hart. Op regelmatige basis organiseren wij activiteiten voor mensen die het moeilijk hebben. We zoeken enkele chauffeurs om vrijdagnamiddag het traject Retie-Mol-Retie te rijden voor het ophalen van voedingsproducten.

Schakel Retie is er voor mensen in moeilijkheden

Er gebeurt bij Schakel Retie heel wat: iedere zaterdagvoormiddag heeft een voedselbedeling plaats voor ca. 40 gezinnen. Voor de kinderen van de lagere school organiseren we enkele keren per jaar een crea-namiddag in het buurthuis. Teken-Inge begeleidt alle kindjes met veel enthousiasme bij het maken van ‘hun kunstwerkje’. Telkens wordt er een ander thema gekozen waarrond ijverig getekend, geknutseld en geschilderd wordt!

Iedere maandagavond hebben we een vrij inloop-moment in het buurthuis in de Hazenstraat.

We proberen de Oekraïense families te integreren door regelmatige samenkomst en hulp bij
aanleren van Nederlands voor enkele kinderen.

Een lekker paasontbijt en een gezellig kerst-samenzijn mag niet ontbreken in onze agenda en nu de corona-tijd voorbij lijkt maken we ook terug tijd voor een sport-of speeldag in de grote vakantie.

Heb jij ook zin om een aantal uurtjes te vrijwilligen?

Alle gedreven mensen zijn welkom!

Wij zijn ook specifiek op zoek naar chauffeurs die op vrijdagnamiddag het traject Retie-Mol-Retie willen rijden voor de ophaling van voedingsproducten.

Kandidaat?

Neem contact op met Paul De Wit op het nummer 0497 244 701 of via schakelretie@gmail.com.