Opvoeden, hoe doe je dat? Ontdek onze gratis vormingen voor hulp bij opvoeden

Gepubliceerd op dinsdag 7 maart 2023 13.22 u.
Van maart tot en met juni kan je deelnemen aan een uitgebreid aantal vormingen rond opvoedingsondersteuning van Huis van het Kind Baldemore. De onderwerpen zijn zeer divers en gaan van zwangerschap en slapen over EHBO en zindelijkheid tot omgaan met temperamentvolle kinderen.
Daarnaast staan er heel wat activiteiten op het programma die je samen met je kinderen kan doen! Alle sessies zijn gratis. Inschrijven is verplicht en doe je via de contactgegevens in de handige overzichtskalender.
 
Huis van het Kind Baldemore zet in op opvoedingsondersteuning. Inwoners met vragen rond opgroeien en opvoeden kunnen steeds terecht bij sleutelfiguren opvoedingsondersteuning. Daarnaast pakken onze collega’s opnieuw uit met een zeer divers aanbod vormingen voor volwassenen, én superleuke activiteiten voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen uit het eerste leerjaar.

Overzichtskalender

Het volledige overzicht vind je in de handige overzichtskalender van Huis van het Kind. Bij elke activiteit staat meer info en een QR-code om in te schrijven. Het vormingsaanbod staat open voor iedereen: ouders, grootouders, leerkrachten, studenten, begeleiders, andere professionals,... Neem zeker een kijkje in de kalender. Wedden dat je er iets van opsteekt?

Meer info: Huis van het Kind Baldemore, 014 33 15 81, huisvanhetkind@gemeentemol.bewww.huisvanhetkindbaldemore.be