Dringend gezocht: mensen met medische achtergrond voor ondersteuning ziekenhuis Mol

Gepubliceerd op donderdag 29 oktober 2020 13.25 u.
Het H. Hartziekenhuis is dringend op zoek naar vrijwilligers met een medische achtergrond en ervaring in de zorgsector. Ben je momenteel niet aan het werk door bijvoorbeeld loopbaanonderbreking of pensioen, of ben je student verpleeg- of geneeskunde?

Meld je dan aan via www.gemeentemol.be/medischevrijwilligers. Enkel met jouw hulp kan het ziekenhuis blijven functioneren. De stijgende coronadruk in combinatie met ziekenhuispersoneel dat uitvalt door ziekte maakt de situatie uitermate urgent!

Het ziekenhuis kampt op dit moment met een personeelstekort. Dit terwijl het alle ‘hens aan dek’ is om de coronapatiënten die massaal toestromen én mensen met niet-uitstelbare medische noden, de zorgen te geven die ze verdienen.

Inwoners met een medische achtergrond die zich de komende weken kunnen vrijmaken, melden zich zo snel mogelijk via www.gemeentemol.be/medischevrijwilligers. De vrijwilligers worden actief ingezet in de zorg. Op die manier krijgt het ziekenhuis extra capaciteit om zich ten volle in te zetten voor alle patiënten zonder tijd te verliezen.

Ondersteun jij het H. Hartziekenhuis? Vul zo snel mogelijk het e-formulier in op www.gemeentemol.be/medischevrijwilligers.

Meer info: www.gemeentemol.be/medischevrijwilligers