Gaat je kind naar de voor- en naschoolse opvang? Registreer je via i-School!

Gepubliceerd op woensdag 1 augustus 2018 11.44 u.
Vanaf de zomer van 2018 stapt de gemeente Retie voor al haar kinderopvang- en vrijetijdsactiviteiten over naar een nieuw online platform voor registratie en inschrijving: i-School. Dit geldt zowel voor de speelpleinwerking, de voor- en naschoolse kinderopvang, activiteiten van het KidZzzKompas …

Heel wat kinderen vertoeven deze zomer op het speelplein Kei-Tof. Veel ouders hebben de weg naar i-School dus al gevonden.

Gaat je zoon of dochter vanaf september naar de voor- en naschoolse opvang in Retie? Ook dan dien je je kind(eren) te registreren. Je hoeft echter niet aan te geven op welke dagen hij of zij aanwezig zal zijn in de opvang.

De registratie vooraf is echter wel verplicht!

Ga hiervoor naar:
www.i-school.be/gemeenteretie/registreren

Nadat je registratie voltooid is, krijg je een login en wachtwoord via e-mail toegestuurd.

 

Voor- en naschoolse kinderopvang GBR, Trapop, Spelewei
Registratie van jezelf en je kinderen is voldoende. Doe dit liefst voor 2 september 2018. In dat geval kunnen je kinderen probleemloos gebruikmaken van de opvang. Dit vergemakkelijkt bovendien de administratie. Stapt je kind pas na 2 september in? Ook na deze periode kan je uiteraard nog altijd registreren.

Je hoeft niet specifiek aan te geven op welke dagen je kind(eren) naar de opvang komt. Wanneer je kind naar de opvang komt, wordt je kind door de medewerker van de opvang in- en uitgeschreven. Je ontvangt hiervan maandelijks een factuur.

Ook kinderclub KIKOEN werkt met i-School. Om je kind voor KIKOEN in te schrijven, heb je echter wel een andere login nodig en moeten de nodige documenten vooraf in orde gebracht worden. Neem hiervoor contact op met KIKOEN via T 014 71 37 86, E retie@kikoen.be.

Heb je geen toegang tot een computer of internet? Maak een afspraak via onderstaande gegevens en we helpen je graag op weg.

MEER INFO:

dienst Vrije Tijd
Markt 1
2470 Retie
T 014 38 92 37
E vrijetijd@retie.be