Naar Kei-Tof deze zomer? Registreer je via i-School!

Gepubliceerd op donderdag 28 juni 2018 11.44 u.
Vanaf de zomer van 2018 stapt de gemeente Retie voor al haar kinderopvang- en vrijetijdsactiviteiten over naar een nieuw online platform voor registratie en inschrijving: i-School. Dit geldt zowel voor de speelpleinwerking, de voor- en naschoolse kinderopvang, activiteiten van het KidZzzKompas …

Voor Kei-Tof hoef je - net zoals de voorbije jaren - niet specifiek aan te geven op welke dagen je kind aanwezig gaat zijn op het speelplein. Enkel voor de uitstappen moet je je kinderen wel inschrijven.

Iedereen dient zich echter wel op voorhand verplicht te registreren!

Ga hiervoor naar:
www.i-school.be/gemeenteretie/registreren

Nadat je registratie voltooid is, krijg je een login en wachtwoord via e-mail toegestuurd.

 

Speelpleinwerking Kei-Tof: van 2 juli tot en met 31 augustus 2018
Registratie is voldoende. Van zodra je kinderen in het systeem zitten, kunnen ze deelnemen aan de speelpleinwerking. Ze worden in- en uitgeschreven door de monitoren. Voor de uitstappen zijn er wel slechts een beperkt aantal plaatsen. Hiervoor dien je je kinderen dan ook verplicht in te schrijven. Je hoeft niets vooraf te betalen. Na afloop krijg je een factuur toegestuurd.

 

Voor- en naschoolse kinderopvang GBR, Trapop, Spelewei
Registratie van jezelf en je kinderen is voldoende. Doe dit liefst voor 2 september 2018. In dat geval kunnen je kinderen probleemloos gebruikmaken van de opvang. Dit vergemakkelijkt bovendien de administratie. Stapt je kind pas na 2 september in? Ook na deze periode kan je uiteraard nog altijd registreren.

Je hoeft niet specifiek aan te geven op welke dagen je kind(eren) naar de opvang komt. Wanneer je kind naar de opvang komt, wordt je kind door de medewerker van de opvang in- en uitgeschreven. Je ontvangt hiervan maandelijks een factuur.

Ook kinderclub KIKOEN werkt met i-School. Om je kind voor KIKOEN in te schrijven, heb je echter wel een andere login nodig en moeten de nodige documenten vooraf in orde gebracht worden. Neem hiervoor contact op met KIKOEN via T 014 71 37 86, E retie@kikoen.be.

Heb je geen toegang tot een computer of internet? Maak een afspraak via onderstaande gegevens en we helpen je graag op weg.

MEER INFO:

dienst Vrije Tijd
Markt 1
2470 Retie
T 014 38 92 37
E vrijetijd@retie.be