Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Da's kortweg vakantie!

Elk jaar bundelt Logeren in Vlaanderen Vakantieland meer dan 700 leuke logeeradresjes in een handig boek. Je kunt de brochure aanvragen via deze link of een gratis exemplaar afhalen aan de onthaalbalie in het gemeentehuis.

De logiesuitbaters blinken één voor één uit in authentiek gastheerschap en kwaliteitsvolle service. Zij leggen degene die jij blij maakt met een Vakantiecheque zeker goed in de watten.

De Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque: het ideale geschenk

Ben je op zoek naar het ultieme cadeau? Zoek je een verrassing voor je partner? Of leg je samen voor een cadeau?

Schenk een heerlijke vakantie dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque!

De Vakantiecheque kan je snel en veilig online aankopen via deze link.
Je print de Vakantiecheque zelf af en kan hem meteen cadeau geven. Wil je de Vakantiecheque liever in een mooie cadeauverpakking bestellen? Dat kan! Voor een bijdrage van 6,90 euro krijg je de Vakantiecheque(s) binnen 5 werkdagen in een mapje thuis toegestuurd.
Er zijn cheques van 35, 50 en 100 euro. De cheques zijn 18 maanden geldig en niet verlengbaar.

Met de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque kan je een verblijf boeken bij één van de 700 gastvrije logies die staan vermeld in het logiesboek of op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

Je kan de Vakantiecheque gebruiken wanneer je rechtstreeks bij de logiesuitbating reserveert of boekt via de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be.