Kruispunt Gildenstraat - Kapelstraat afgesloten vanaf 23 oktober '23

Gepubliceerd op vrijdag 20 oktober 2023 9.43 u.
De werken in Kapelstraat - Gildenstraat gaan een volgende fase in. Hierdoor zal het kruispunt Kapelstraat - Gildenstraat vanaf maandag 23 oktober tot vermoedelijk half december '23 afgesloten worden. Handelaars blijven wel bereikbaar.

De aannemer heeft de wegenis- en rioleringswerken in de Kapelstraat zo goed als afgerond. De laatste verharding wordt aangelegd en de woning zijn maximaal bereikbaar vanuit de Sint-Paulusstraat.

In een volgende fase zal aannemer MCM de Gildenstraat ter hoogte van het kruispunt met de Kapelstraat opbreken. Vanaf 23 oktober tot midden december zal er geen doorgaand verkeer meer mogelijk zijn in de Gildenstraat. De handelaars blijven bereikbaar.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de R18 (Sint Paulusstraat – Pijlstraat), fietsers worden omgeleid via lokale wegen.

De werken in deze fase zullen tot medio december in beslag nemen. Als deze fase afgerond is, zal het sluitstuk - het keerpunt achteraan in de Kapelstraat - nog worden aangelegd. De woningen in de Kapelstraat zijn dan opnieuw via de Gildenstraat bereikbaar.

De signalisatieplannen met omleidingen zijn onderaan deze pagina te raadplegen.

Meer info over de wegenwerken: Technische Dienst, T 014 38 92 40, E technische.dienst@retie.be