Krikkrak 2020 in een ander kleedje

Gepubliceerd op woensdag 23 september 2020 15.04 u.
Omwille van - tja ... je weet wel - is het niet mogelijk om Krikkrak dit jaar volgens het traditionele recept te organiseren. Maar we houden de traditie wel in ere! Trek er daarom op zondagavond 27 september samen met je gezin op uit in je eigen straat of wijk.
Omwille van de huidige coronacrisis kunnen we Krikkrak dit jaar niet in de gekende vorm met opendeurdagen bij de handelszaken, kinderanimatie in de afgesloten centrumstraten, een kleurrijke stoet ... organiseren. Maar kom toch zeker eens gerust uit uw kot en trek er gezellig in je eigen buurt op uit!

Koop lokaal

Maar vanaf het weekend van Krikkrak tot en met het Weekend van de Klant (van 26 september tot en met 4 oktober) zetten we onze lokale handelaars in de kijker. Meer info hierover volgt nog ...

Krikkraklichtjes in iedere straat, buurt of wijk

Omdat we deze mooie zangtraditie toch in ere willen houden, roepen we iedereen op om met je eigen gezin in je straat of buurt zingend met gekleurde lampionnetjes rond te trekken.
 
Daarnaast willen we iedereen aanmoedigen om je voortuin of gevel gezellig te maken met sfeervolle verlichting, lampionnetjes, kaarsjes of uitgeholde bieten.