Een hele zomer lang ravotten bij Kei-Tof of KIKOEN!

Gepubliceerd op woensdag 13 mei 2020 9.33 u.
Tijdens de zomervakantie zet KIKOEN de deuren open voor alle kleuters. Zij kunnen elke dag terecht van ’s morgens 07.00 u. tot 18.30 u. ’s avonds. We voorzien elke dag een aanbod aan fijne activiteiten, op maat van kleuters. Ze zullen zich zeker niet vervelen!

Zomeropvang voor kleuters bij KIKOEN

Tijdens de zomervakantie zet KIKOEN de deuren open voor alle kleuters. Zij kunnen elke dag terecht van ’s morgens 07.00 u. tot 18.30 u. ’s avonds. We voorzien elke dag een aanbod aan fijne activiteiten, op maat van kleuters. Ze zullen zich zeker niet vervelen!

Kleuters die volgend schooljaar naar het eerste leerjaar gaan (geboortejaar 2014), kunnen kiezen of ze naar KIKOEN of naar Kei-Tof gaan.

Ter info: in de voor- en naschoolse opvang tijdens het schooljaar en tijdens de andere vakanties, vangt KIKOEN zowel kleuters als lagereschoolkinderen op! Surf voor alle info naar www.kikoen.be.

Registreer vooraf en schrijf in vanaf maandag 1 juni 

Om te kunnen inschrijven is het belangrijk om vooraf een dossier aan te maken. Dat kan via de website (www.kikoen.be/retie). Je kan ook contact opnemen via E retie@kikoen.be om een afspraak te maken. Uiteraard zijn alle kleuters welkom om vooraf even een kijkje te komen nemen.

Als alle administratie in orde is, ontvang je logingegevens waarmee je vanaf maandag 1 juni opvang kan reserveren via i-School. We geven voorrang aan kleuters die in Retie wonen of naar school gaan. Voor kleuters die niet in Retie wonen of naar school gaan, kan opvang gereserveerd worden vanaf dinsdag 2 juni. (exacte datum wordt nog doorgegeven)

Kei-Tof voor kinderen van lagere school en laatste kleuterklas

De speelpleinwerking van 2020 kan en mag doorgaan. Wel zullen we rekening moeten houden met een aantal organisatorische en hygiënische maatregelen. Op dit moment zijn we alles aan het bekijken om de speelpleinwerking zo optimaal mogelijk te organiseren. In tegenstelling tot andere jaren vragen we deze keer wel om vooraf in te schrijven. Er zal gewerkt worden in bubbels van maximum 50 personen, maar er is echter geen maximumcapaciteit. Elk kind is dus verzekerd van een plaatsje.
We vragen echter nog even geduld. Van zodra alles op punt staat, worden de inschrijvingen geopend.

Van woensdag 1 juli t.e.m. vrijdag 28 augustus kunnen kinderen opnieuw terecht op de speelpleinwerking Kei-Tof in de Gemeentelijke Basisschool afd. centrum. Een gemotiveerde animatorenploeg staat te popelen om de kinderen vanaf de laatste kleuterklas t.e.m. het zesde leerjaar op te vangen.

Net zoals voorgaande jaren, kunnen kinderen er terecht van 07.30 u. tot 17.30 u. De activiteiten zelf vinden plaats van 08.30 u. tot 12.00 u. en van 13.00 u. tot 16.00 u. Kinderen zijn dus ook welkom voor een halve dag. Op dinsdag 21 juli (nationale feestdag) is er geen speelpleinwerking.

Vooraf registreren en inschrijven via i-School noodzakelijk

Deze informatie volgt zo snel mogelijk.

Let op: er is een verschillende account nodig bij i-School voor KIKOEN en voor de gemeente. Met de logingegevens van de gemeente kan je ook gebruik maken van de voor- en naschoolse opvang binnen de scholen of voor de activiteiten van het KidZzzKompas.

  KEI-TOF KIKOEN
Waar? Gemeentelijke Basisschool afd. centrum, Peperstraat 24 (ingang via Driesstraat) KIKOEN Retie, Kerkhofstraat 41
Voor wie? Lagereschoolkinderen en kleuters die in september naar de lagere school gaan (geboortejaar 2014) Zomervakantie: enkel kleuters

Schooljaar en andere vakanties: kleuters en lagereschoolkinderen

Wanneer? Van woensdag 1 juli t.e.m. vrijdag 28 augustus

(met uitzondering van dinsdag 21 juli)

Heel het jaar door

(met uitzondering van wettelijke feestdagen en bijkomende sluitingsdagen: zie website KIKOEN)

Hoe laat? De activiteiten vinden plaats van 08.30 u. tot 12.00 u. en van 13.00 u. tot 16.00 u.*

Kinderen kunnen op de speelpleinen terecht van 07.30 u. tot 17.30 u.

* Wie naar het speelplein komt, vragen we om tijdens de activiteiten aanwezig te zijn. Het brengen en halen van de kinderen gebeurt tussen 07.30 u. en 08.30 u., tussen 12.00 u. en 13.00 u. of tussen 16.00 u. en 17.30 u.

Tijdens schoolvakanties:

Van 07.00 u. tot 18.30 u.

Voor- en naschools

Vanaf 07.00 u. tot aanvang schooltijd

Vanaf einde schooltijd 18.30 u.

Hoe inschrijven? Je dient over een i-Schoolaccount van de gemeente te beschikken.

Registreer vooraf via www.i-school.be/gemeenteretie/registreren.

Inschrijven noodzakelijk.

Je dient over een i-Schoolaccount van KIKOEN te beschikken.

Maak een afspraak via T 014 71 37 86, E retie@kikoen.be of W www.kikoen.be/retie.

Inschrijven kan vanaf maandag 1 juni.

Meer info dienst Vrije Tijd, T 014 38 92 37, E vrijetijd@retie.be, W www.retie.be/kei-tof. KIKOEN, T 014 71 37 86, E retie@kikoen.be of W www.kikoen.be/retie.