Ingang & parkeren bibliotheek

Gepubliceerd op dinsdag 14 november 2023 13.33 u.
De ingang van de bibliotheek vind je aan de zijde van de Sint-Pieterstraat en de Sint-Pieterskapel. Hier zijn ook parkeerplaatsen voorzien voor de bibbezoekers.

Waar kan ik mijn auto het best parkeren?

De bibliotheek bevindt zich in het hoofdgebouw van Corsendonk De Linde (Kasteelstraat 67 A), maar is het makkelijkst bereikbaar via de Sint-Pieterstraat. In de Sint-Pieterstraat zijn parkeerplaatsen voorzien voor de bezoekers van de bib.
Aan de zijde van de Kasteelstraat zijn er ook verschillende parkeerplaatsen (ter hoogte van de gebouwen van De Muylenberg), maar die zijn niet enkel voor de bibbezoekers voorzien.

Is er een fietsenparking?

Er is een grote overkapte fietsstalling centraal gelegen waar je jouw fiets kunt parkeren. Ga dan verder richting de kapel om naar de ingang van de bib te gaan.

Hoe vind ik de ingang van de bibliotheek?

De bibliotheek bevindt zich aan de zijde van de Sint-Pietersstraat. De ingang is dus ook aan de kant van de kapel gesitueerd. Kom je langs de Kasteelstraat op het terrein, loop je best door tot je de kapel ziet. De ingang van de bibliotheek bevindt zich dan aan je linkerzijde.

Openingsuren bibliotheek Retie

maandag: 15.30 u. tot 20.00 u.
dinsdag: 15.30 u. tot 20.00 u.
woensdag: 13.30 u. tot 16.30 u.
donderdag: 15.30 u. tot 20.00 u.
vrijdag: 10.00 u. tot 12.00 u.
zaterdag: 10.00 u. tot 12.00 u.
zondag: gesloten
tijdens feestdagen en vakantieperiodes kunnen deze openingstijden afwijken