Ben je ondernemer, vrije beroeper of zelfstandige? Wij vragen jouw mening

Gepubliceerd op dinsdag 4 mei 2021 14.52 u.
De huidige coronacrisis heeft een impact op het leven en werken van iedereen. Wij proberen jou als ondernemer, zelfstandige of vrije beroeper zo goed mogelijk door deze crisis te helpen. We zijn benieuwd hoe jij dit hebt ervaren. Laat het ons weten en vul het tweede deel van de bevraging in.

Het eerste deel van het onderzoek liep in het najaar van 2020. Ondertussen is er weer heel wat gebeurd: verschillende winkels, horecazaken en andere ondernemingen moesten opnieuw tijdelijk de deuren sluiten, telewerk werd verplicht ...

We zijn benieuwd hoe jij naar de toekomst kijkt; Daarom willen we je vragen om deel te nemen aan het tweede deel van dit onderzoek.

Wij geven om jouw mening!

Hoe heb je de ondersteuning en communicatie vanuit ons als lokaal bestuur tijdens de coronacrisis ervaren? Wat doen we goed? Wat kan er beter? Welke suggesties en opmerkingen heb jij voor ons?

We komen ook graag te weten hoe het met jou en jouw onderneming staat ... Wat is de impact vandaag van corona op jouw onderneming? Welke verwachtingen heb je over de toekomst?

Daarom willen we aan alle lokale ondernemers, handelaars, horeca, vrije beroepers en dienstverleners vragen om de enquête in te vullen via https://vlaanderen.impactcorona.be/1845.

Je kan deze enquête invullen tot 30 juni 2021.

Deze is volledig anoniem en neemt zo'n 10 minuten van je tijd in beslag.

Grootschalig gemeentelijk/stedelijk onderzoek: impact corona op de lokale economie

De gemeente Retie stapte mee in een grootschalig onderzoek om de impact van de coronacrisis op lokale ondernemers, handelaars, horeca, vrije beroepers en dienstverleners te leren kennen.

Via een online bevraging worden de lokale middenstanders en ondernemers nu opnieuw bevraagd. De ergste crisisperiode is intussen weer grotendeels achter de rug, de normale activiteiten keren stilaan terug waar mogelijk, en de balans wordt opgemaakt. Tegelijkertijd is de kans zeer reëel dat corona nog gedurende een belangrijke periode realiteit zal zijn en invloed zal blijven uitoefenen op het economisch weefsel.

Dit onderzoek is een samenwerking met Universiteit Antwerpen, Unizo, VVSG en LMR.