Helemaal van hier! Retiese Cadeaucheques met een persoonlijk tintje

Gepubliceerd op woensdag 8 juli 2020 10.26 u.
Ben je op zoek naar een cadeautje dat helemaal van hier is en toch een persoonlijke toets heeft? Dan zijn de Retiese Cadeaucheques misschien wel iets voor jou. Ze werden recent in een nieuw en fris jasje gestoken.

De Retienaren hebben de afgelopen jaren al heel wat inspanningen geleverd om de lokale handelaars te steunen. Sinds de zomer van 2009 werden maar liefst 50 000 Retiese Cadeaucheques verkocht, goed voor een omzet van 250 000 euro.

Om de lokale handelaars na deze moeilijke periode een vlotte doorstart te geven én om Retienaren aan te zetten om meer lokaal te consumeren nu buitenlandse vakanties misschien moeilijker worden, maakten we de Retiese Cadeaucheques persoonlijker en aantrekkelijker.

Kies een cadeautje dat bij de persoon past

De cheques op zich blijven hetzelfde, maar er werden nieuwe enveloppen in zes verschillende thema’s ontworpen.

Voor de actievelingen onder ons zijn er de enveloppen ‘Op gank in Retie’, ‘Werkendag’ en ‘Smeer die benen maar in …’.

Doet de persoon aan wie je de cheques wil overhandigen het in de vrije tijd liever wat rustiger aan, zijn de thema’s ‘Op z’n zondags’, ‘Buikske vol’ en ‘Zomaar’ misschien meer gepast.

Per thema werden er bovendien een aantal flyers opgemaakt met enkele tips om de lokale handelaars die het tijdens de coronacrisis hard te verduren kregen nog eens extra in de kijker te zetten.

Wens je iemand een cadeautje te geven dat ‘Helemaal van Hier’ is? De Retiese Cadeaucheques zijn het ideale geschenk voor elke gelegenheid. Het is een handig cadeautje waar je iedereen een plezier mee doet, want je kan er bij ruim 70 zaken in onze gemeente mee terecht. Bovendien kunnen de lokale handelaars jouw steun in deze tijd goed gebruiken!

Retiese Cadeaucheques ter waarde van 5 euro per stuk en de vernieuwde enveloppen en flyers kan je verkrijgen in het gemeentehuis en bij de Retiese dagbladhandelaars.

Meer informatie over de Retiese Cadeaucheques en een overzicht deelnemende handelaars vind je op www.retie.be/retiese-cadeaucheques