Maak je dak warmer en groener - groepsaankoop dakisolatie en groendak

Gepubliceerd op dinsdag 18 februari 2020 17.51 u.
Sinds 2020 moeten alle daken verplicht geïsoleerd zijn. De gemeente organiseerde in samenwerking met IOK een groepsaankoop dakisolatie. Deze wordt gecombineerd met een groepsaankoop groendaken.

Prijzen en voorwaarden geldig tot 30 juni 2020

Fluvius voorziet een premie voor dakisolatie, maar daarnaast organiseerde ook de gemeente in samenwerking met IOK een groepsaankoop dakisolatie.

De groepsaankoop dakisolatie wordt gecombineerd met een groepsaankoop groendaken.

Groendaken hebben tal van voordelen: ze bufferen het regenwater op het dak, zorgen voor verkoeling tijdens warme zomerdagen, zetten CO2 om in zuurstof en halen fijnstof en NOX uit de lucht. Een groen dak oogt natuurlijk ook veel mooier dan een grijs exemplaar.

Alle prijzen en voorwaarden zijn geldig tot 30 juni 2020 en kan je vinden op www.iok.be/dakisolatie of www.iok.be/groendak. Voor meer informatie kan je ook steeds contact opnemen met de dienst Omgeving.

Als de voorwaarden je gunstig lijken, kan je rechtstreeks contact opnemen met één van de gekozen firma’s. De firma bezorgt na plaatsbezoek een persoonlijke offerte op basis van de gekozen prijzen en voorwaarden.