Live optreden in jouw huiskamer? Gluren bij de Buren 2023

Gepubliceerd op donderdag 12 januari 2023 11.30 u.
Van 12 tot en met 21 mei kunnen we weer Gluren bij de Buren. Wil jij je tuin of huiskamer graag openstellen voor een artiest uit de regio? Schrijf je dan snel in!

Hou je van muziek, woord, dans, theater, comedy … ? Heb je altijd al eens een optreden live willen meemaken vanuit je zetel? Stel dan je huiskamer of tuin open voor Gluren bij de Buren!

Huiskamerfestival 12 mei t.e.m. 21 mei

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeenten Arendonk, Balen, Geel, Laakdal, Lommel, Mol en Retie. Het concept is eenvoudig: podiumkunstenaars uit verschillende disciplines steken hun gemeentegrenzen over om op te treden in een onbekende huiskamer of tuin.

Schrijf je in voor 6 februari

Zin om voor een prettig onthaal te zorgen voor artiest en toeschouwers? Maak een keuze uit onze artiesten en schrijf je in voor 6 februari. Het overzicht van de artiesten vind je op de facebookpagina ‘Gluren bij de Buren Huiskamerfestival’. Let op: je kiest een artiest die niet uit je eigen gemeente komt. Bekijk hier het overzicht van de deelnemende artiesten of bekijk ze allemaal via de bijgevoegde brochure.

Jij zorgt voor een prettig onthaal van de performer en de ontvangst van de toeschouwers. Je kiest zelf hoeveel toeschouwers je wenst te ontvangen. De inschrijvingen voor het publiek verlopen via de organiserende vrijetijdsdiensten. De toegang is gratis; wel geldt de afspraak dat de artiest na het optreden mag rondgaan bij de toeschouwers voor een vrije bijdrage ‘in de klak’. Natuurlijk mag je zelf ook vrienden en kennissen uitnodigen. 

Interesse? Schrijf voor 6 februari '23 in via https://forms.gle/iun1GjDKUeJufBHy6 en wie weet staan er binnenkort wel rasechte artiesten in jouw huiskamer of tuin tuin!