Gemeentebestuur zoekt een deskundige administratie Baldemore

Gepubliceerd op vrijdag 17 maart 2023 10.41 u.
Het gemeentebestuur van Mol zoekt een deeltijdse (80%) deskundige administratie regio Balen, Dessel, Mol en Retie (Baldemore) Het gaat over een contractueel dienstverband voor onbepaalde duur in niveau B, salarisschaal B1-B2-B3.

Stel je kandidaat voor 9 april 2023 via het online sollicitatieformulier.

 
Als deskundige administratie Baldemore werk je in opdracht van de gemeente Mol voor de interlokale vereniging Baldemore, het samenwerkingsverband van vier lokale besturen Balen, Dessel, Mol en Retie voor het sociaal beleid. Het doel is om samenwerking te stimuleren en uit te bouwen rond diverse thema’s zoals gezondheid, preventieve gezinsondersteuning, sociale economie en activering, digitale inclusie en geïntegreerd breed onthaal. Vlaanderen stimuleert de lokale besturen tot samenwerkingen via allerlei subsidieoproepen. Een aantal thema’s vragen een bovenlokale aanpak omwille van efficiëntie, expertise, personeelsinzet…

Je biedt als administratief medewerker ondersteuning aan de coördinator van het Baldemore team en staat in voor het efficiënt afhandelen van alle activiteiten van de administratie binnen de ILV Baldemore.

Verder ondersteun je bij het beheer van de budgetten en financiën van lopende projecten. En volg je subsidiedossiers nauwkeurig en inhoudelijk op.

Ben jij een geboren administratieve duizendpoot? Verdiep jij je graag in cijfers en financiële gegevens om alle budgetten te doen kloppen? Ga jij zelfstandig aan de slag en kent administratieve organisatie geen geheimen voor jou? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ons aanbod

  • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

  • In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van een cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Interesse?

Solliciteer via het online sollicitatieformulier ten laatste op 9 april 2023. Vergeet niet je motivatiebrief, je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma te uploaden.

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De selectieprocedure bestaat uit een cv-screening (bij meer dan 12 kandidaten) en een sollicitatiegesprek. Bij de cv-screening wordt rekening gehouden met de volgende criteria:

  • Opmaak en inhoud sollicitatiedocumenten

Bij aanvaarding van je kandidatuur ontvang je op 14 april een thuisopdracht.
Geslaagde kandidaten worden uitgenodigd voor de mondelinge proef die gepland staat op 5 mei.

De geslaagde kandidaat met de hoogste score wordt uitgenodigd voor het assessment (week van 8 mei).

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be