Ga voor energiezuinige ramen met de groepsaankoop

Gepubliceerd op maandag 21 september 2020 13.37 u.
In een niet-geïsoleerde woning verdwijnt 15% van de warmte door ramen. Door te investeren in hoogrendementsglas en energiezuinige ramen maak je je woning comfortabeler én bespaar je op je energiefactuur. Een win-win.

Bovendien zijn premies nog steeds mogelijk. Vanaf 2023 volgt een ongeschiktheidsverklaring van een woning indien er nog meerdere ramen met enkel glas aanwezig zijn. Om je een extra duwtje in de rug te geven, organiseert IOK in samenwerking met 28 Kempense gemeenten een groepsaankoop energiezuinige ramen. Zowel geïnteresseerden met een bestaande woning als nieuwbouwwoning kunnen deelnemen aan de actie.

Heb je interesse?

Vrijblijvend inschrijven voor deelname aan de groepsaankoop kan via www.iok.be/ramen.

Geen internet? Schrijf je dan in via 014 56 27 88 of bij de milieudienst van je gemeente.

Digitale infosessies

Wil je graag meer informatie? Schrijf je in voor één van de digitale infosessies. Je krijgt info over de werking van de groepsaankoop en technische achtergrondinformatie over energiezuinige ramen.

De infosessies zullen doorgaan op volgende data:

  • Maandag 12 oktober om 19u.30
  • Dinsdag 27 oktober om 13u.30
  • Maandag 16 november om 19u.30

Wil je mee beslissen?

De keuze van de firma’s gebeurt door een stuurgroep van mensen die energiezuinige ramen willen laten plaatsen. Wil je deel uitmaken van deze stuurgroep? Duid dit dan aan bij je inschrijving.

Combineer de groepsaankoop met de renteloze energielening

Ook al zorgen nieuwe ramen voor een lagere energiefactuur, toch hangt er aan deze investering ook een prijskaartje vast. Gelukkig bestaat de renteloze energielening voor personen die behoren tot één van de doelgroepen.

Heb je nog vragen?

014 56 27 88 of duurzaamheidsteam@iok.be