Familiehulp: zorg voor jong en oud

Gepubliceerd op maandag 21 december 2020 9.54 u.
Familiehulp is tijdens de coronacrisis steeds blijven helpen bij alle cliënten die zorg nodig hebben. Dit gebeurt met de nodige zorg en volgens de richtlijnen die de overheid uitvaardigt. Zo werken ze met een covidteam en niet-covidteams.

Op deze manier kunnen alle cliënten blijvend rekenen op kwaliteitsvolle zorg en ondersteuning. De hulpverlening wordt geboden door degelijk geschoolde medewerkers die in deze tijden de zorgverlening op een adequate en veilige manier opnemen. Familiehulp vindt het belangrijk om zowel medewerkers als cliënten te beschermen.

Ruim aanbod voor jong en oud

Familiehulp biedt een ruime hulpverlening aan voor zowel jong als oud: jonge gezinnen, kraamzorg, mensen in kwetsbare situaties, tijdelijke hulp n.a.v. een ziekenhuisopname, senioren, mensen in eenzaamheid … Daarom werkt men niet met wachtlijsten en schakelt men iedereen in die dringende hulp nodig heeft.

Nood aan hulp?

Heb je zelf of iemand uit jouw omgeving nood aan hulp? Neem dan telefonisch contact op met de medewerkers van Familiehulp, T 014 40 33 40. Samen met jou gaan ze dan op zoek naar een geschikte oplossing!

Ontdek het aanbod op https://www.familiehulp.be/