Extra afspraakblokken geven inwoners Baldemore kans op vaccinatie voor de winter

Gepubliceerd op donderdag 3 november 2022 15.58 u.
Om alle inwoners uit Baldemore de kans te geven om zich nog voor de winter te laten vaccineren, zetten de huisartsen en het vaccinatiepunt extra afspraakblokken open. Dit bovenop de 15.000 ingeboekte afspraken voor de herfstprik.

Met de afspraken die nu vastliggen, behalen we eind november een vaccinatiegraad van 50%. Dit percentage ligt 10% boven het Vlaamse gemiddelde.

17.220 inwoners van Baldemore kregen hun herfstprik al. 40% deed dit via de eigen huisarts, 60% in het vaccinatiepunt in het Ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71 in Mol. Als we de geplande afspraken in november meetellen, behalen we eind november een vaccinatiegraad van 50%.

Extra afspraakblokken

Onze huisartsen en het vaccinatiepunt voorzien extra prikmomenten om iedereen die de herfstprik wenst de kans te geven om gevaccineerd te zijn voor de winter. Omdat momenteel inwoners aan de beurt zijn die vaak overdag werken, voorzien we ook extra prikmomenten op zaterdag.

Afspraak plannen

Je afspraak maken doe je via¬†www.vaccinatiecentrumbaldemore.be. Je kiest op de homepagina voor de knop ‘Afspraak bij je huisarts’ of ‘Afspraak in vaccinatiepunt’.

Wie online geen afspraak kan maken, contacteert het callcenter op het nummer 014 38 90 47 tussen 9 en 16 uur.

Meer info: callcenter Baldemore, 014 38 90 47, callcenter@elzbaldemore.be, www.vaccinatiecentrumbaldemore.be.