Vragen over je energiefactuur? Kom langs op 22 oktober in GC Den Dries!

Gepubliceerd op donderdag 10 oktober 2019 10.16 u.
Wil jij besparen op je energiefactuur? De provincie Antwerpen organiseert geen groepsaankoop groene stroom meer. Wij helpen je graag met de zoektocht naar een goedkopere leverancier, kom op 22 oktober tussen 14.00 u. en 19.30 u. langs in GC Den Dries.

De voorbije jaren kon je in Retie deelnemen aan de groepsaankoop groene energie van provincie Antwerpen. Vanaf 2019 wordt dit initiatief echter niet meer georganiseerd, maar het gemeentebestuur helpt je graag bij de complexe zoektocht naar een goedkopere energieleverancier.

Maandelijks betaal je een energiefactuur. Op deze uitgaven kan je vaak aardig besparen. Vooral door minder energie te verbruiken natuurlijk, maar ook door bewust voor een voordelig energiecontract te kiezen. Heb je in het verleden al deelgenomen aan een groepsaankoop of koos je eerder voor een voordelig energiecontract? Hoe dan ook loont het zeker de moeite om opnieuw je contract te laten nakijken!

Doe de V-Test

Energiecontracten vergelijken doe je best met de V-Test. Dat is een onafhankelijke en objectieve vergelijkingstest van de Vlaamse overheid waarmee je specifiek voor jouw verbruik alle energiecontracten kan vergelijken.

Daarvoor surf je naar vtest.vreg.be. Neem zeker je laatste afrekening bij de hand, die heb je nodig om de juiste gegevens van je verbruik te kunnen invullen.

Geen internet of twijfels bij de resultaten? Kom op 22 oktober langs in GC Den Dries

Heb je geen toegang tot internet of heb je twijfels bij het interpreteren van de resultaten? Dan helpen wij je graag op weg.

Op dinsdag 22 oktober kan je tussen 14.00 u. en 19.30 u. terecht in GC Den Dries. We doen dan samen met jou de V-Test en geven aan welke leverancier(s) voor jou de beste keuze zijn.

Inschrijven is niet nodig. Breng zeker je laatste jaarafrekening mee!