Eindejaarsactie Retiese handelaars: #oppad2022

Gepubliceerd op maandag 22 november 2021 7 u.
Maar liefst 52 deelnemers doen mee aan de #oppad2022-actie. Geweldig dat zij zich allemaal willen engageren! De actie loopt van 1 december tot en met 9 januari. De wandel- en fietstochten zijn dit jaar niet vooraf uitgestippeld. Haal je gratis startpakket af en ga op pad!

Je kan dus vrij kiezen of je een korte of lange wandeling of fietstocht doet, al naargelang je tijd en zin op dat ogenblik.

De actie loopt van 1 december tot en met 9 januari, een week langer dan vorige editie!

Wedstrijd: haal je startpakket bij een van de deelnemende horecazaken

Bij enkele horecazaken kan je tijdens de openingsuren een startpakket afhalen:

  • Cafetaria Sporthal, Boesdijkhofstraat 22
  • Café Bazaar, Kerkhofstraat 9
  • Café De Ster, Kerkhofstraat 3

Dit startpakket bevat een tote bag met invulformulier en een plan met alle deelnemende handelaars. Indien je de kinderwandeling wil doen, kan je voor elk kind een kleurplaat met kleurpotloden vragen in diezelfde cafés. 

Onderweg kan je bij elke deelnemende handelaar een letter vinden waarmee je op het einde van je tocht een zin moet vormen. Wanneer je de juiste zin vormt, kan je net als vorig jaar vele leuke prijzen en waardebonnen winnen. Om zoveel mogelijk mensen blij te kunnen maken, is er per adres max. 1 prijs.

Rudolf neemt de kinderen mee

De kinderwandeling staat dit jaar in het teken Rudolf. Deze wandeling is ongeveer 2 km lang en vertrekt onder de Lindeboom op de Markt. De Rudolfwandeling is WEL een uitgestippelde tocht. Om het voor de allerkleinsten een spannende en boeiende tocht te maken, zijn er onderweg tal van leuke opdrachtjes.

Kinderen krijgen ook een kleurplaat met kleurpotloden waar een leuke wedstrijd aan gekoppeld is. Er is een prachtige Woody-pyjama mee te winnen. Zeker de moeite dus om uw beste beentje bij te zetten.

Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in!

#oppad2022-team 

Het wedstrijdreglement kan je hieronder nalezen.