Dienstverlening deze zomer nog steeds op afspraak!

Gepubliceerd op vrijdag 26 juni 2020 12.30 u.
Ook tijdens de zomervakantie kan je enkel na afspraak terecht bij onze administratieve diensten. Gelieve eerst telefonisch of via e-mail contact op te nemen.

Administratieve diensten enkel op afspraak

De administratieve diensten van het gemeentehuis en de Sociale Dienst blijven gegarandeerd. 

De toegangsdeuren van het gemeentehuis zijn opnieuw open, maar we werken enkel op afspraak.

Neem eerst telefonisch of via e-mail contact op vooraleer langs te komen. Onze medewerkers spreken met jou een moment af wanneer je kan langskomen.

Heb je een afspraak, kom dan stipt op het afgesproken tijdstip

Bij een bezoek aan het gemeentehuis draag je verplicht een mondmasker. We vragen ook je handen te ontsmetten bij het binnenkomen. 

Wie zich aanmeldt bij het sociaal huis, belt eerst aan en dan staat de onthaalmedewerker je via de parlofoon te woord.

Hier een overzicht van de contactgegevens:

Deze maatregelen nemen we om de verdere verspreiding van het Coronavirus in te perken. Op die manier vermijden we onnodige wachtrijen aan onze loketten en kunnen we jou maar ook onze medewerkers beschermen.

Ook binnen onze diensten blijven algemene maatregelen in verband met afstand en hygiëne van kracht. Heb je ziekteklachten, dan blijf je thuis!

Bibliotheek

Vanaf dinsdag 2 juni opent de bibliotheek opnieuw haar deuren met de openingsuren van de zomervakantie: maandag-, dinsdag- en donderdagavond, telkens van 15.30 u. tot 20.00 u.

Meer informatie vind je op de website van de bibliotheek: https://retie.bibliotheek.be/nieuws/heropening-bibliotheek-vanaf-dinsdag-2-juni

Containerpark

Vrijetijdsdiensten

De gemeentelijke verhuuraccommodaties voor vrijetijdsactiviteiten zijn intussen heropend. Reserveer via https://reservaties.retie.be of neem contact op met de dienst Vrije Tijd, T 014 38 92 39, E vrijetijd@retie.be

  • GC Den Dries
  • Sporthal Boesdijkhof
  • De Vest
  • JK 2470
  • Repetitielokaal Vossekot
  • Refter GBR Afdeling Schoonbroek voor vrijetijdsactiviteiten