Word een Kempense 'Buddy' en maak mee het verschil

Gepubliceerd op donderdag 7 maart 2019 12.24 u.
Ga je graag op stap met een buddy, iemand met jouw leeftijd of interesses die minder kansen kreeg dan jij? Maak jij graag een verschil? In iemands leven, in je eigen kring en in de buddygemeenschap van ArmenTeKort vzw? Kom naar een van de infoavonden in Arendonk of Ravels!

Je wil graag je talenten ontwikkelen en mee kansarmoede bestrijden, je bent leergierig en laat je niet weerhouden door een tegenslag … Word dan buddy en maak mee het verschil!

Als buddy ga je op stap met iemand die door omstandigheden niet meer gelooft in zichzelf. Jullie spreken als duo regelmatig af om samen iets te doen (een goede babbel, wandelen, koken …). Door jouw aanwezigheid en ondersteuning krijgt jouw buddy opnieuw vertrouwen in zichzelf en kan hierdoor de regie van zijn/haar leven weer in eigen handen nemen.

Infosessies in de Kempen

Heb je interesse om mee te werken, kom dan naar onze informatieavond:

  • op dinsdag 19 maart om 19.00 u. in zaal Den Eel, Eelstraat 4 in Ravels
  • of op 2 april om 19.00 u. in het Sint-Claracollege, Kloosterbaan 5 in Arendonk.

Tijdens deze infoavond hoor je alles over de opleiding en het buddytraject en vertellen buddy’s over hun persoonlijke ervaringen.

Schrijf je hier in voor een van de infosessies.

Buddy zijn kan je leren!

Een intensieve opleiding geeft je inzicht in kansarmoede en empowerment. Je oefent de juiste basishouding om verbinding te maken met jouw buddy. Je wordt Meester in empowerment en tegelijk een veerkrachtiger collega, partner, ouder.

Je staat er niet alleen voor!

Onze ArmenTeKort Buddy Community betekent veel voor ons. Via regelmatige opvolging, driemaandelijkse intervisies en uitdiepende masterclasses bieden we jou structurele ondersteuning in je traject als buddy. 

Wil je eerst meer informatie, surf dan naar www.armentekort.be of mail naar Fien.cox@blenders.be.