Bibliotheek Retie verkoopt boeken én tijdschriften

Gepubliceerd op donderdag 2 februari 2023 10.35 u.
Om te voorkomen dat de bib uit zijn voegen zou barsten, houden we op zondag 16 april onze jaarlijkse tweedehands boekenverkoop in GC Den Dries. Ook tijdschriften zullen er deze keer aangeboden worden.

BOEKEN- & TIJDSCHRIFTENVERKOOP ZONDAG 16 APRIL

Er komen ieder jaar zeer veel nieuwe boeken bij in de bib en om te voorkomen en om die boeken ook een plaats te geven, halen we ieder jaar heel wat boeken uit onze collectie. Die boeken willen we graag een tweede leven schenken en daarom organiseren we een boekenverkoop. Kom op zondag 16 april tussen 9.30 u. en 12.30 u. naar de kleine zaal van G.C. Den Dries om te snuisteren tussen de afgevoerde boeken. Voor de kleine prijs van € 1 per boek voor volwassenen en € 0,50 per jeugdboek kan je er heel wat leesvoer vinden voor een zacht prijsje.

Nieuw dit jaar is dat ook de tijdschriftenverkoop op die dag zal doorgaan. Oude nummers van onze tijdschriften kan je aankopen voor € 0,50 per stuk. Er zal voor elk wat wils zijn: Humo, Libelle en Knack, maar ook naai- en breitijdschriften, tuinmagazines, vakantiebestemmingen, woontijdschriften en nog veel meer!

PRAKTISCHE INFO

Zondag 16 april ‘23, van 09.30 u. tot 12.30 u.

GC Den Dries (kleine zaal)

Kostprijs:

  • Boeken: 1,00 EUR per stuk
  • Jeugdboeken: 0,50 EUR per stuk
  • Tijdschriften: 0,50 EUR per stuk