Blokspot@depastorie voor wie graag in alle rust studeert

Gepubliceerd op maandag 6 mei 2019 10.03 u.
Ook tijdens de examenperiode van juni kan je weer in alle rust studeren in Blokspot@depastorie. We zetten de deuren open van 22 mei tot 27 juni. Dit van 08.30 u. tot 21.30 u. We wensen alle blokkende studenten veel succes!

Wie thuis geen rustig plekje heeft om te studeren of liever graag wat medestudenten in de buurt heeft, kan ook tijdens deze laatste examenperiode afzakken naar de pastorie aan de Vest.

Van woensdag 22 mei tot en met donderdag 27 juni kan je tussen 08.30 u. en 21.30 u. op de eerste verdieping opnieuw een plaatsje komen uitzoeken. Er is Wifi, een koelkast en waterkoker beschikbaar.

Ben je nog niet aangemeld? Registreer je dan eenmalig. Door je registratie ga je akkoord met het gebruikersreglement. Via www.retie.be/blokspot vind je ook de openingsuren terug.

De dagen worden langer, de vogeltjes beginnen terug te fluiten … het kriebelt want het voorjaar lokt ons naar buiten en doet al heimelijk vooruitblikken naar een heerlijke zomer. Een periode waarin het gemiddelde stressniveau meestal wat lager ligt en waarin we gretig de kleine en grote momenten van de dag plukken. Maar eerst moeten de studenten zich nog door de laatste loodjes spartelen vooraleer een hopelijk zorgeloze zomer zich aandient ...