Blokspot@depastorie: van 17 december tot 25 januari

Alleen is maar alleen en dat geldt ook voor als je moet studeren. Steeds meer jongeren kiezen ervoor om samen met andere jongeren te studeren. Put jij ook motivatie uit het samen studeren met anderen? Of wil je even aan de feesten ontsnappen en heb je nood aan een rustige studieruimte?

Dan heeft de Retiese Jeugdraad misschien wel de oplossing! Want ook tijdens de examenperiode van december '18 - januari '19 wordt Blokspot@depastorie opnieuw georganiseerd.

Studenten kunnen er vanaf maandag 17 december tot en met vrijdag 25 januari elke weekdag terecht tussen 08.30 u. en 20.00 u.

Hou echter rekening met volgende sluitingsmomenten:

- 25, 26 december en 1, 2 januari

- op 24 en 31 december is Blokspot gesloten om 16.00 u. i.p.v. 20.00 u.

Vooraleer je met je studieboeken richting de Vest trekt, vragen we om je eenmalig te registreren via dit formulier. Op die manier ga je ook akkoord met het gebruiksreglement dat je hieronder terugvindt. Registreerde je je al in mei-juni '18? Dan zitten jouw gegevens al in ons systeem en is registratie niet meer nodig. Wanneer je komt studeren, schrijf je je gewoon in en uit in de voorziene kaft.

De locatie is voorzien van wifi en elektriciteit. Naast water staat ook koffie en thee ter beschikking. Overige dranken dien je van thuis mee te brengen.

Vragen of opmerkingen: dienst Vrije Tijd, Markt 1, 2470 Retie, T 014 38 92 37, E vrijetijd@retie.be.

Inschrijven: www.retie.be/blokspot