Blokspot@GCDenDries (35 plaatsen)

Van woensdag 20 mei t.e.m. vrijdag 3 juli 2020 in GC Den Dries

29.05.2020 - uitgebreid met 10 extra plaatsen in de foyer

Ook tijdens deze coronaperiode willen we de Retiese studenten een bijkomend duwtje in de rug geven door Blokspot te organiseren. Velen putten immers extra motivatie uit het samen studeren. En de nood hieraan zal in deze coronatijden wellicht nog iets hoger zijn.
Uiteraard staat de veiligheid steeds voorop en houden we rekening met de algemene coronamaatregelen. Daarnaast zullen er tijdens deze periode een aantal specifieke wijzigingen en bijkomende richtlijnen gelden:

Periode
Vanaf woensdag 20 mei t.e.m. vrijdag 3 juli 2020 van 08.30 u. tot 21.30 u.

Locatie
kleine zaal (21 plaatsen), vergaderlokaal (4 plaatsen) en foyer (10 plaatsen) van GC Den Dries
Wifi is voorzien.

Inschrijven verplicht!
Studenten kunnen de gewenste dagdelen (voormiddag, namiddag, avond) reserveren via i-School.

1. Nog geen login? Registreer je dan via www.i-school.be/gemeenteretie/registreren
2. Daarna kan je met je gebruikersnaam en paswoord de gewenste dagdelen via i-School reserveren.
Enkel tijdens de gereserveerde blokken krijg je toegang tot de Blokspot-lokalen. We moeten immers te allen tijde een zicht hebben op het aantal aanwezigen. Als je een plaats reserveert, verwachten we ook dat je aanwezig bent. Kan je toch niet komen of ben je ziek, dan annuleer je je plekje via i-School zodat een andere student de kans krijgt om te komen studeren.

Sleutelbeheer
Weekdagen: deur parkzijde GC Den Dries wordt geopend om 08.30 u. De laatste student sluit uiterlijk om 21.30 u. de deur via het bedieningspaneel in de vestiaire.
Weekends en feestdagen: opening deur parkzijde via sleutelverantwoordelijke(n). De laatste student sluit uiterlijk om 21.30 u. de deur via de bediening in de vestiaire.

Hygiëne
De tafels zijn zo geplaatst dat er rekening is gehouden met 1,5 meter afstand tussen de verschillende studeerplekken. Drinkbaar water is aanwezig: breng dus zelf een drinkbus mee. Jassen, rugzakken … worden op de eigen studieplek bewaard.
Na afloop worden de werkplekken gereinigd. Verder was je regelmatig je handen en zorg je voor een goede algemene hygiëne.
Wie zich ziek voelt, blijft thuis.

Momenteel biedt Blokspot@GCDenDries plaats voor 35 studenten. Is Blokspot volzet? Geef dan een seintje aan de dienst Vrije Tijd. In dat geval bekijken we of er eventueel een bijkomende ruimte opengesteld kan worden. 

Tot slot wensen we alle studenten veel doorzettingsvermogen en een succesvolle studie- en examenperiode toe!