Tienerbevraging 'Veerkrachtig Schoonbroek': vul in en maak kans op mooie prijs!

Gepubliceerd op dinsdag 7 mei 2019 18.22 u.
Hoe zien de Schoonbroekse tieners (12-16 jaar) de toekomst van hun buurt? Wat gaat er goed, wat kan er beter? Omdat we heel benieuwd zijn naar de mening van onze jonge Schoonbroekenaren, hebben we een korte bevraging opgesteld. Alle deelnemers maken bovendien kans op een mooie prijs!

Het project ‘Veerkrachtige Dorpen’ loopt al enkele weken en er werd tijdens de werksessies al heel wat denkwerk verricht. Dit mede dankzij de enthousiaste inzet van heel wat geëngageerde inwoners. Ook de leerlingen van de Schoonbroekse scholen werden al betrokken bij het project.

Tot nu toe kwamen de tieners in iets mindere mate aan bod. Omdat we ook heel benieuwd zijn naar hun mening, hebben we een korte bevraging opgesteld.

Wat willen de Schoonbroekse tieners (12 -16 jaar) graag veranderen hun buurt? En wat hebben ze nodig om dit waar te maken? Zijn er genoeg leuke plekken om samen te komen? Of wat mag er net niet veranderen? 

Daarom een warme oproep aan alle Schoonbroekse tieners (12-16 jaar) om deze bevraging massaal in te vullen. Het neemt slechts enkele minuutjes in beslag en wie weet volgt daaruit wel een mooie realisatie ... of iets anders leuks want deelnemers die na het invullen hun gegevens achterlaten, maken kans op een mooie prijs. We verloten immers 1 waardebon voor een Escape Room in Retie. Het is uiteraard ook mogelijk om de bevraging anoniem in te vullen.

Ga naar deze link (Tienerbevraging Schoonbroek (12- 16 jaar) of vul hieronder in:

 

Alvast heel erg bedankt vanwege de gemeente Retie!
i.s.m. Rurant en Provincie Antwerpen

 

Meer info: dienst Vrije Tijd, T 014 38 92 37, E vrijetijd@retie.be