Something Els, feel good

Deze handelaar aanvaardt Retiese Cadeaucheques.

Lieve mensen allemaal,

Graag nodig ik je van harte uit om eens binnen te springen in mijn theehuis en winkel 'feel good'. Je kan hier terecht voor een heerlijk kopje kruidenthee aan democratische prijzen!! Uiteraard zijn er ook andere lekkernijen te verkrijgen, alles voor de basis om je goed in je vel te voelen! Vandaar ook de vele workshops die hier aangeboden kunnen worden, die allemaal te maken hebben met jezelf goed voelen! Neem een kijkje op de website voor meer info of spring even binnen om op de hoogte te blijven!
www.somethingels-claessen.be.

Verder wil ik jullie vertellen dat ik werk op bewust en onbewust niveau. Op bewust niveau is dat via gesprekken waarvoor ik mijn opleiding als therapeut en coach heel dankbaar ben. Op onbewust niveau werk ik met de energie die ieder persoon heeft, dit is een weerspiegeling van wat je weet. 
Doordat ik hoog gevoelig ben en heldervoelend is het voor mij gemakkelijk om ook hier de blokkades op te ruimen zodat je jezelf sneller vrij voelt en terug gelukkig met al je kwaliteiten ten volste benut in het leven kan staan.

Je bent van harte welkom om een keertje kennis te komen maken, dit is dan ook volledig gratis om de drempel naar deze nieuwe aanpak te verlagen!

Gun jezelf de tijd om het eens te proberen en zelf te ervaren wat het met jou doet ...van maandag tot zaterdag
tussen 10.00 u. - 15.00 u.

Neem zeker contact met me op via mail of telefonisch:
E info@somethingels-claessen.be
T +32 497 92 12 54
Inschrijven voor workshops kan in de winkel of via mail! Spring vrijblijvend binnen.

Contactgegevens