Alle 65-plussers uitgenodigd!

Gepubliceerd op vrijdag 23 april 2021 10.02 u.
Donderdagavond 22 april verstuurden we 3.350 nieuwe uitnodigingen voor vaccinaties. Het gaat om uitnodigingen voor inwoners uit Balen, Dessel, Mol en Retie van de geboortejaren 1954, 1955, 1956, 1957 en enkele mensen uit 1958.

Deze mensen verwachten we voor hun eerste prik op 6,7 of 8 mei. De tweede prik is voor deze inwoners voorzien op 9, 11 en 12 juni.

Deze nieuwe uitnodigingsronde betekent dat op 8 mei alle 65-plussers die kiezen voor vaccinatie, hun eerste prik hebben ontvangen.

Let op: nog niet alle inwoners uit 1958 komen in deze uitnodigingsronde aan bod. Daarnaast werden ook al een aantal mensen met onderliggende ernstige aandoeningen uitgenodigd. Zij worden opgenomen in de Vlaamse databank na een analyse door de ziekenfondsen. Elke uitnodigingsronde zakken we verder in leeftijd, afhankelijk van het aantal door Vlaanderen toegezegde vaccins.

De mensen die in deze ronde worden uitgenodigd, ontvangen de eerste helft van volgende week hun Vlaamse uitnodigingsbrief in de bus. Daarnaast krijgen ze ook van eerstelijnszone Baldemore een Persoonlijk Vaccinatiedossier. Als we via de ziekenfondsen je mailadres hebben, wordt de uitnodiging ook automatisch per e-mail verstuurd. In dat geval zit de mail al in je mailbox.

Het overige vaccinatienieuws uit onze regio Baldemore vind je hier: www.retie.be/vaccinatiecentrum-stand-van-zaken

Meer info: www.vaccinatiecentrumbaldemore.be.