Film in het bos i.s.m. Bos+ Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een samenwerking van BOS+ en Het Prinsenpark!
Deze avond wordt in openlucht een prachtige film vertoond: “Captain Fantastic”.
In de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben (Viggo Mortensen) zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin doet besluiten de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan. Met zowel heftige als hilarische gevolgen…
Niet alleen Mortensen maakt grote indruk, maar ook de kinderen zijn stuk voor stuk verbluffende acteurs. Matt Ross won de prijs voor Beste Regisseur in het programma 'Un Certain Regard' van het Filmfestival van Cannes.
Deze film is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. We verwachten iedereen vanaf 20 uur, de film start om 21 uur en duurt 2 uur. Tussendoor is er een pauze voorzien van 20 minuten.

Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein Prinsenpark, Kastelsedijk 5, 2470 Retie, voor het nieuwe bezoekerscentrum
Gratis deelname, inschrijven per contactbubbel is noodzakelijk. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!
Neem zelf een stoel en eventueel een dekentje mee. De Wereldwinkel van Mol voorziet een bar waar drank en kleine versnaperingen kunnen gekocht worden, om het goede doel te ondersteunen (niet verplicht).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Provinciaal Groendomein Prinsenpark

Organisatie

Provinciaal Groendomein Prinsenpark

Filter op categorie