Kennismakingsdag KSBK Retie Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Voor alle jongens en meisjes van het jaar 2014, 2015 en 2016 – ongeacht hun niveau.
Die dag kun je samen met onze andere duiveltjes even trainen en een wedstrijdje spelen. De ouders krijgen voorafgaandelijk aan de hand van een PowerPoint een korte voorstelling van de sportieve werking door onze TVJO (Sportief Verantwoordelijke). Je kunt er vragen stellen aan de leden van de sportieve cel die onze spelers en trainers van nabij begeleiden.
Op woensdag 18 augustus om 18u is er een laatste wervingsdag op het sportcomplex Groenedijk. Iedereen is van harte welkom.

De kinderen van geboortejaar 2016 (U6) kunnen dadelijk mee trainen met één van onze duiveltjesploegen en de oudere kinderen (vanaf U7 en hoger) kunnen dan vanaf begin augustus starten met de training voor het nieuwe seizoen 2021-2022. Het merendeel van onze trainers is gediplomeerd. Onze U6 en U7 duiveltjes trainen één keer per week een uurtje (meestal op woensdag).
Kinderen van het geboortejaar 2016 (U6) spelen 2 tegen 2. Vanaf het geboortejaar 2015 (U7) spelen ze een wedstrijdje van 3 tegen 3 en vanaf het geboortejaar 2014 (U8) spelen ze wedstrijden van 5 tegen 5. Na betaling van het lidgeld, ontvangt men een trainingspak, rugzak en kousen van de club.

Let wel : U6 spelers kunnen pas inschrijven voor het nieuwe seizoen 2021-2022 indien zij geboren zijn vóór 31/12/2016.

Jawel - ook voor meisjes !!!
Kom eventueel samen met een vriendinnetje naar een kennismakingsdag om deze mooie sport te ontdekken.
Je kunt voetballen met onze jeugdploegen tot en met de leeftijd van 20 jaar (U21). Een meisje mag één jaar lager voetballen. Er is een aparte kleedkamer voor de meisjes. Wij hebben een vernieuwde intensieve samenwerking met FC Schoonbroek waarbij alle aangesloten meisjes van FC Schoonbroek in de jeugdreeksen van KBSK Retie komen spelen waarbij op latere leeftijd een overstap mogelijk is naar de 1ste ploeg van FC Schoonbroek – die op FC Schoonbroek zal blijven spelen.

Tot slot brengen we nog onder de aandacht dat er binnen de samenwerking jeugdvoetbal een Voetbal Academie is opgericht die de mogelijkheid kan bieden om alle spelertjes vanaf het geboortejaar 2014 (U8) tem 2011 (U11), hun techniek bij te schaven door gespecialiseerde techniektrainers.

Zie ook www.kbskretie.be

Voor meer inlichtingen kan u steeds terecht bij :
- Kim Smets 0475/557 613, coördinator onderbouw club KBSK Retie
- Davy Van Dooren 0493/510 511, sportief verantwoordelijke (TVJO) club KBSK Retie

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Complex Groenedijk

Organisatie

KBSK Retie

Filter op categorie