Transformatie workshop

In maart 2020 werden we verrast met verangstiging in de maatschappij, er was geen veiligheid meer. Covid-19 kwam in ons leven en opeens kwamen we in een vertraging door de lockdown. Het ging gepaard met verhindering van vrijheden. Voor de een kwam er verveling, voor de ander vereenzaming, verontwaardiging en/of vervreemding.

We hebben ons collectief verward en verdoofd gevoeld. Dit heeft een reden gehad, een oorzaak. In de loop der jaren waren we verleerd om ons te verstillen. Om de voldoening te voelen in ons bestaan, de verrukking en de verliefdheid. We hebben verleerd ons leven in te richten met vreugde, verwondering en vrolijkheid. We hebben verleerd om vastberaden te zijn om onze persoonlijke missie te vervullen en vurig te gaan voor wat jou verblijdt, namelijk het versterken van het fundament: vertrouwen en verbinding. We hebben dit verwaarloosd en zijn het ons zelf verschuldigd om onze ziel te verzorgen met vrede.

De opgebouwde frustratie en verdriet, die de impact van de situatie veroorzaakt heeft, plus de versombering van vooruitzicht over toekomst heeft voor velen een verbazingwekkend verrassend effect gehad. Waar we voorheen verbazingwekkend voldaan over waren, geeft ons nu een verdeeld gevoel. Bijna verslagen en verraden kunnen we ons voelen, omdat we de vervulling niet meer voelen. We hadden onze energie verbruikt en onszelf vermoeid met een verkeerde verdeling van prioriteiten.

Opnieuw mogen we verhelderen wat ons verbondenheid, vervulling, verlichting en vertedering geeft. Wat we mogen vieren ipv vervrezen.

Laat je verwachting los, wees nieuwsgierig en ga in verdieping tijdens deze Transformatie Workshop. Verruil verwarring, vervreemding en verdoving in voor vertrouwen, verbinding en verwondering.

We gaan ondervinden dat verkozen verstilling in een veilige omgeving voor verbinding kan zorgen. Zodat we vrijheid voelen om te bewegen. We maken gebruik van vibratie en klank om te verruimen in het lichaam en in de geest. Zodat emoties die vastgezet waren in ons systeem de vrijheid krijgen om geneutraliseerd te worden. Zodat we alles wat we niet meer nodig hebben, wat ons niet meer dient, achter ons te kunnen laten en we lichter door het leven kunnen. #Itooamlight

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €; leden: 18,00 €

Waar

Filter op categorie